|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() בקיצור,יש לי ידידה..מחר היא צריכה לבוא אלי,היום הייתי אצלה.
[לא יכולתי לנשק אותה כי ההורים שלה היו בבית] ואנחנו מסתובבים ביחד כבר מספיק זמן.. אז לנסות מחר לנשק אותה? ויש לי חבר טוב שרוצה לנסות להיות חבר שלה..אמרתי לו אין בעיה,אז מחר בעיקרון זדמנות אחרונה.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אחי זה מסובך זה לא לפה
אבל דבר עם חבר שלך שאפחד ממכם לא יהיה איתה.. למה בסוף אחד ממכם יאכל אותה אני אומר לך מניסיון היה לי מקרה כזה והסכמתי לחבר שלי ובסוף אכלתי את הלב מאוהב כבר שנה וחצי.. וזה לא משנה בסוף חבר שלי נפרד ממנה אחרי זה אני הייתי איתה אבל זה לא משנה אל תיכנס לזה אחרי זה יהיה לך ריבים עם החבר וסתם בלאגנים |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() לך על זה מקסימום תקבל ברקס, מה כבר יקרה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() תלוי מה זה לנסות. כעיקרון אם אין לה שום כוונות אליך והיא רואה בך ידיד נטו אז לא. לא רק כי חבל שתיפגע אלא גם כי זה חוסר כבוד; היא רואה בך ידיד ואתה ישר שולח ידיים.
when the pain takes control touch leaves you cold it's better sometimes not to pray Well I guess that's just the way that it goes why love dies no one knows but I love you till my very last breath don't say a word just leave me with your kiss of death -L.A. Guns- ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תעשה את זה וזהו |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() מה שלא יהיה, אל תשכח להנות וללמוד מזה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() לא.
![]() |
#8 |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() ידידות יש רק בהגדות
![]() |
#9 |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() לא...:/ מניסיון :/
למרות ש....המחשבה שך "מה היה קורה אם?" ותחושת הפיספוס שאתה תרגיש אחרי זה אם לא תעשה..גם מעצבנת.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() שלא תעשה לך מזה סרט תכנס לסרטים שניסית לאנוס אותה לא חסרים כאלה מקרים היום,מדבר מניסיון(לא אישי)
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
טוב,טוב לא הבנתי לדבר איתה על זה או לנסות לנשק אותה? וכן,היא בקטע שלי.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#14 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
הושעה
|
![]() אחי, קצת שליטה עצמית!
מה זה לנסות לנשק?! אם אתה מכבד אותה תשלוט בעצמך ותבין באיזה מצב אתה נמצא. כולנו נדלקנו על ידידות, זה תמיד ככה (אולי לא כולנו ממש ממש נדלקנו אבל בכיוון).
![]() |
#16 |
|
![]() רק בסרטים זה עובד.
רגע של שקט,שניכם מסתכלים אחד על השני ואז מזנקים אחד על השניה בנשיקה? וותר על נשיקה, סתם זלזול בה לדעתי. אם אתה מרגיש משהו, וטוב לכם כשאתםיחד, קח איתה שיחה, דבר ותגיד שהיית מעוניין שתהיו יותר מחברים. אם הקשר שלכם טוב כמו שאתה אומר,אי מאמין שתוכלו להבליג על זה אם היא תגיד "לא". תכין לכם משהו לעשותמראש למצב שהיא תגיד "לא" שלא תשבו כמו מסכנים מהמבוכה, תראה לה שהכל ממשיך כרגיל. אם ילך כמו שצריך, אז יפה. גם ניסית ולא תרגיש פספוס, וגם קיבלת סירוב וכלום לא נהרס. אני אישית מאמין שאפשר להמשיך נורמאלי אחרי זה.
![]() |
#17 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() איזה תגובות מפגרות של וואנבי דון ז'ואן..
אין דבר כזה ידידה צא מהסרט, בגלל שאין דבר כזה ידידה תנשק אותה ותגמור עיניין. אם היא תזרום וואלה הרווחת, אם לא אז חפיף.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
|
![]() מה זה לא הבנת? יש כמה דעות, כל אחד חושב משהו אחר.
הביאולך עצות, לך על מה שהכי מתאים לך...
![]() |
#19 |
Banned
|
![]() לא,פשוט לדבר נשמע ממש דפוק..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
|
![]() ציטוט:
נשמע לך דפוק לדבר? לך על הכיוון השני. תעדכן אותנו.
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|