|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אוקיי החלפתי קצת תרגילים ואני רוצה חוות דעת וקצת עזרה
תרגיל ראשון זה החזה: עברתי למוט חופשי.. בגלל שאני לא יציב בגרוש בינתיים לדעתי המוט עצמו + סוגר מכל צד (כל סוגר זה 2.5 ק"ג) יספיקו לי.. שזה אומר 25 קילו.. למרות שבמכונה סגורה אני מרים פי 2.. בחופשי היה לי קשה 25 וגם תמיד יש סכנת פציעה על ההתחלה.. אז לעשות 3x12 זה טוב בתור אימון לחזה 3 פעמים בשבוע? עוד שאלה: סמית' משין זה הזה לחזה רק שזה לא חופשי? תרגיל שני: יד אחורית=פשיטת מרפקים עם חבל.. 3 פעמים בשבוע גם כן.. סט ראשון 12x18 סט שני 10x24 סט שלישי 8x30 יענו יורד במספר החזרות ועולה במשקל ההתנגדות.. וזה לא לפי ק"ג בכלל נראה לי.. תרגיל שלישי: יד קדמית = כפיפת מרפקים עם מוט W (יש לתרגיל הזה שם?) הסט הראשון קל לי.. השני קצת יותר קשה.. לסיים את השלישי זה כבר קשה.. אז אני לא יודע אם כדאי להעלות במשקל.. בינתיים זה מוט (8 קילו נראה לי) ואיזה 2.5 קילו מכל צד סה"כ יוצא 13 קילו.. אני עושה 3x12.. גם זה תרגיל 3 פעמים בשבוע אני לא עושה עוד תרגילים לשלושת השרירים שדיברתי עליהם.. מה דעתכם? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
מה אתה רוצה שם באנגלית? EZ barbell curl
![]() |
![]() |
#3 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() סוגר אולימפי זה 2.5
וזה רעיון טוב להתחיל ממשקל קטן ישלים לך פערים בביצוע
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() ביחייאט הדבר הפיצי הזה 2.5 קילו??? אני יכול לתפוס אותו עם 2 שערות מהגבה, הייתי בטוח זה מקסימום איזה 1 קילו בלחץ.
![]() |
#5 | |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() זה כזה סוגר עם בורג נכון?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר מתחיל
|
![]() אני יודע על מה הוא מדבר הסוגריים האלה קצת יותר וגדולים ובדקתי הם באמת 2.5 קילו
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() חח ראיתי 7 תגובות הייתי בטוח איזה חוות דעת ענקיות יהיו לי פה
לרן התכוונת בטח לסוגרים שבמוט W האלה שהם יותר דומים לקליפסים שתולים כביסה.. לא לזה אני מתכוון אלא לסוגרים עם בורג כן.. גדולים כאלה.. ![]() אוקיי לא הייתה ביקורת רעה אז אני מבין שאלה תרגילים טובים |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() התרגילים סה"כ נראים בסדר, אבך קשה לי לתת חוות דעת רצינית שזה ככה מרוח עם שאלות על סוגרים בין השורות,
אני ממליץ שלחוות דעת יותר רצינית תפרסם את התוכנית במלואה עם השינויים החדשים.
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() הסוגר עם הבורג הזה הוא לא 2.5 קילו ובטוח שלא הרגיל.
הם מדברים על סוגרים מיוחדים כאלו.
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|