|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שלי ועוד חבר
![]() ![]() ![]() ![]() טוב אז מה היה לנו? ארוחת קומבינה ל -4... 2 ספרדי 2 רגיל.. צ'יפס טבעות בצל נקניקיות 3 שוקופאי 2 משולשי פיצה 10 חתיכות עוף מKFC + צ'יפס 2 קרפ צרפתי עם ריבת חלב שוקולד לבן ושוקולד נוטלה 2 וופל בלגי עם שוקולד לבן שוקול נוטלה וכו' וכו'. חצי קילו גלידה מאנדריי 2 קורואסונים - 3 עוגיות שוקולד צ'יפס שעה שלמה של טחינה למוות.. ואז עוד חצי שעה בשירותים ![]() פעם בשבועיים שלוש.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() התמונות לא עולות.
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() גם אצלי התמונות לא עובדות, תתקן גבר !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() דבר כזה פעם בשבועיים-שלוש?
מה אתה מטורף? זה כאילו כל השבועייםהאלה הלכו לפח
![]() |
#5 |
Banned
|
![]() לא רואים אבל זה נשמע משהו מהשטן בכבודו ובעצמו.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() התמונות לא עובדות
אתה מרוטר?
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() התמונות לא עובדות יא חובב זקנות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() מה משולשי פיצה אתה אוכל בשר וחלב בייחד?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() הנה התמונות מחדש..
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() פעם בשבועיים שלוש? נפלתם על כל השכל חח...
סעמק איזה צ'יט עצבני.. עדיין לא מבין איך הצלחתם לאכול הכל.. שיהיה לבריאות אבל.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() התמונות לא עולות וטוב שכך, מה אתה מתגאה בזה שעשית צ'יט..?
אין פלא שאחרי זה אומרים שהרמה של הפורום ירדה, במקום להתגאות בתוצאות, רצינות, התמדה, כוח רצון, דיוק, השקעה. אנשים מתגאים בחוסר רצינות וזילזול. כן זה לא מטרת הספורט ולא מטרת הפורום הזה, הרעיון פה הוא להתפתח בכל מה שקשור לפיתוח גוף, אז תפסיקו להייות ילדים מסכנים שמתלהבים מהצ'יטים שלהם, ותתחילו להראות רצינות, כי אתם חתיכת שחיפים זה מה שאתם. זה כמו להכנס לפורום מכוניות ולכתוב "פינצ'רתי לעצמי את כל הגלגלים" עכשיו בואו תגידו לי עד כמה שאני מסכן ושאין לי חיים.. פפפפפפפפפ............
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
צ'יט הוא חלק מפיתוח גוף,הבנאדם רצה לשתף אותנו ואני לא רואה שום דבר פסול בזה לא צריך לקחת כל דבר כל כך קשה. אם לך אישית זה מפריע שמור את לעצמך ותשקיע באימונים ובתזונה ושים זין על האנשים האחרים שעושים צ'יט עצום פעם בחודש.
![]() |
![]() |
#15 | |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
מסכים עם כל מילה אבל אתה חייב להבין ,גם לצ'יטים יש מקום ,שים בצד שניה את ההופעה החיצונית שלנו ,זה טוב לנפש ואם ג'יי קאטלר מרשה לעצמו עוגות גבינה מדי פעם ,אז גם לנו מותר ,מדי פעם.
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כל אחד מתאמן כתחביב ובשביל הכיף שלו אז פעם אחת בכמה שבועות לדפוק צ'יט ואחרי זה להוריד את זה עם אירובי זה לא כזה ביג דיל שיהיה לו בכיף, אני אישית חושב שזו בחירה רעה לצ'יט אצלי "צ'יט" נחשב ארוחת יום שישי עם המשפחה, לא סופר קלוריות לא חלבון ולא עמה
http://www.youtube.com/watch?v=Tx_KN...eature=related SlipknoT - Gently http://www.youtube.com/watch?v=rTs92_Eaj4M SlipknoT - Skin Ticket 2.11 סליפנוט בארץ!!! ואת הכרטיס שלי כבר קניתי ![]() ![]() עצוב לי.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אני לא אומר לא לגעת בצ'יטים, אבל זה שציטים הפכו להיות סיבה להתגאות "תראו איזה צ'יט הרבצתי"- זה כבר מצב עצוב. מצד שני, צריך גם להבין שחלק גדול מפה לוקחים את זה כתחביב, ולא כדרך חיים. וזה מה שגרם לירידה של הפורום. כל אחד מתאמן חצי שנה ואוכל כמו הביצה שלי, ועושה מעצמו בודיבילדר רציני כשלמעשה הוא לא קרא רבע מאמר בכל החיים שלו ואין לו ידע קלוש בפיתוח גוף.
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|