|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() היום שקניתי חזה עוף פרוס, עשיתי חישוב וראיתי שיוצא לי שכל חתיכה יוצאת לי בסביבות ה 7 שקל. יש איזה דרך לחסוך בעלויות של הבשר ככה שיצא יותר זול או איזה סוג אחר של בשר שהוא יותר זול אבל גם איכותי?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() תעשה השוואת מחירים
__________________
knowledge is power ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() או שאתה קונה חזה עוף ב 300 שקל לקילו או שכל חתיכה אצלך זה חצי קילו חזה עוף.
__________________
שמוליק |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
וחשבתי על האופציה של הבשר הקפוא אבל נראה לי שזה פחות משתלם כי לפחות עשירית מהמשקל של הבשר הקפוא זה מים. חנויות של רוסים אין באיזור שלי, ומקומות שמוכרים בהם ב20 שקל זה בטח בשר מהשטחים או משהו כזה. אתם יודעים אולי עם כתף בקר או שווארמה הודו אמור ליהיות יותר זול מהחזה עוף? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אם אתה רוצה תנסה לקנות בשר קפוא במקום בשר טרי זה אמור להיות יותר זול והערכים ניראלי אותו דבר
__________________
גלעד שליט בשבי האוייב כבר מעל ל 900 ימים. החזירו אותו בכל מחיר! מסכימים איתי? הוסיפו גם אתם תזכורת בחתימה שלכם. http://www.zix.co.il/images/z-454711880.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אין מה לעשותפ בקשר לעלויות .......תתחיל לעבוד אחי וזה ייבוא לך בקלות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אפשר לחשוב
יוצא בערך 40 שקל לשבוע על חזה עוף זה לא רציני תחפש בזול, איפה שמוכרים קילו ב20 שקל |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Banned
תאריך הצטרפות: Nov 2005
הודעות: 0
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
אתה עם גיל בטח הוא דוחף לך מינימום 200-250 גרם שזה 400-450 של בשר לא מוכן. אז יוצא לך 60 שקל בערך. בכל אופן חזה עוף זה המקור הכי זול לחלבון. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
חוץ מזה 2 קילו חזה עוף בשבוע זה יותר ממספיק |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Guest
|
![]() ציטוט:
היום בדקתי!!!! |
|
![]() |
![]() |
#12 |
Banned
|
![]() תקנה בחנויות של רוסים הכי זול שם
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() zap.co.il - השוואת מחירים
__________________
![]() קרדיט ליוסי פינגווין התותח |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() נכון חזה עוף זה באמת זול...למשל מחירי הגבינות עלו בצורה מטורפת עדיף לדעתי לקחת את רוב החלבונים מדגים ובשר .....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() חפש זול...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אם אני קונה קילו חזה עוף טרי אז כמה זה יוצא אחרי שאני מטגן את זה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]() 800 גרם בערך.
|
![]() |
![]() |
#18 |
Banned
תאריך הצטרפות: Nov 2005
הודעות: 0
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() אין מצב שזה מאבד כ"כ קצת נוזלים.
טיגון מוציא פחות נוזלים מצלייה בתנור? |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|