|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
מה דעתכם על התוכנית הבאה? (fbw)
אני מתאמן כבר תקופה בab (שמונה מתוך תשעה שאני מתאמן) ואני מרגיש כבר שאני לא ממש מתקדם, הימים נוחים, זמן האימון נוח אבל צריך לגוון..
כעיקרון אני יכול להגיע למכון 5 פעמים בשבוע, חשבתי להתחיל עכשיו Fbw שלוש פעמים בשבוע, כי נראה לי שabc לא בשבילי (פעם בשבוע שריר זה די משעמם) ו5x5 בעייתי כי אני לא עושה דדליפט ומילטרי. רגליים סקוואט 4x10 כפיפת רגליים בשכיבה 12,10,8 גב מתח/פולי עליון 12,10,8 חתירה בישיבה 12,10,8 חזה לחיצת חזה אופקית מוט 4x10 לחיצת חזה בשיפוע חיובי משקולות 12,10,8 כתפיים לחיצת כתפיים עם משקולות 3x10 הרחקה לצדדים 12,12 יד אחורית מקבילים צר 3x10 יד קדמית כפיפת מרפקים בישיבה 12,10,8 מה דעתכם? סה"כ 28 סטים + בטן 3x20 (כרגע בתקופת מסה) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() בכתפיים תעיף את ההנפות.
ויש לך יותר מידי סטים לרגליים הייתי מוריד את הכפיפה בשכיבה ומוסיך עוד סט לסקוואט.
![]() |
#3 |
|
![]() תוריד סטים תעלה עצימות תעבוד רק על תרגילים מורכבים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() יש לי בעיה כי אני לא עושה דדליפט ובנתיים לא עושה מילטרי (הכתף חוזרת מסוג של פציעה לא רוצה להעמיס)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() ועל התוכנית הזאת מה דעתכם?
4x8 סקוואט 4x8 בנצ' פרס 4x8 מתח 4x8 לחיצת כתפיים עם משקולות יד יש מקום למקבילים/כפיפת מרפקים? מה עם בטן? כדאי לעשות 3 פעמים בשבוע סקוואט? זה לא עמוס מדי? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אז יש פה דעות מנוגדות ![]() אתם יכולים לפרט למה מה עדיף/הצעה אחרת? (אני לא הולך למדריך שיבנה לי כי אמרתי לו שאני רוצה FBW עכשיו והוא אמר שאימון מחזורי זה רק למתחילים אז לא המשכתי את השיחה ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
|
![]() ציטוט:
בקשר למקבילים וכפיפת מרפקים אתה יכול להוסיף אותם לפעמים בסוף האימון על מנת שיעזרו לך בתרגילים הקשים באמת |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() אז מה לשנות? בגיוון/חזרות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]() עמוס מידי זה תלוי בעצימות של האימון שלך.
אם אתה עובד בrm5 אתה לא יכול לעבוד עליו 3 פעמים בשבוע. אתה יכול לעשות אימון אחד טווח של 10 השני 8 והשלישי 6. ככה שתעבור על כול הטווחים או שתעשה פרמידות של טווחי חזרות.
![]() |
#11 | |
|
![]() ציטוט:
באימון FBW האימון הראשון צריך להיות קשה האימון השני בינוני והשלישי קל (הכל יחסי כמובן) אבל הרעיון נחמד אימון א ' 5-6 חזרות לכשל (רק תרגילים מורכבים) אימון ב' 8-10 חזרות (תוסיף בסוף קצת לידיים - כפיפת מרפקים עם דאמבל ומקבילים) אימון ג' 10-12 חזרות (תוסיף בסוף קצת לידיים - כפיפת מרפקים עם דאמבל ומקבילים) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
|
![]() ציטוט:
תעבוד על המשקל מקסימום שלך וגם אז רק בסט האחרון. נגיד האימון יראה ככה: סט 1- 50% מהמשקל שיא שלך סט 2- 70% סט 3- 80% סט 4- 90-105% איך שאתה מרגיש ואם אתה יכול גם להוסיף משקל.
![]() |
![]() |
#13 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
|
![]() ציטוט:
זה שהעצימות של 6 חזרות יותר גבוהה מה10 לא אומר שב10 חזרות אתה מטייל בחדר כושר. גם ב10 חזרות אתה עובד על המקסימום שלך בדיוק כמו עם ה6 חזרות. פשוט ב6 חזרות העמוס על הגוף הרבה יותר גדול ויותר קשה לגוף להחלים מזה.
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() בשורה התחתונה אם אני אעבוד בתוכנית הזאת בסדר הזה, זה טוב?
![]() 4x8 סקוואט 4x8 בנצ' פרס 4x8 לחיצת כתפיים עם משקולות יד 2X10 מקבילים 4X8 פולי עליון 2X10 כפיפת מרפקים בישיבה 3X20 בטן |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |