|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני הרשתי לעצמי לפרסם את הפוסט הזה משום שיראלבודי ובכלל בארץ אין את המוצר הזה כרגע במלאי "נוז"
אני הזמנתי לפני שעה את הקראטין מהאתר BB.COM קבלתי קבלה והכל אבל לא קבלתי אישור הזמנה דרך המייל ![]() מישהו פעם הזמין משמה? איך הולך התנאים? מקבלים מייל בכלל? אולי לא חכתי מספיק? אני מתחיל לדאוג :dry:שאולי זה לא אשר או משהו ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() כולה עברה שעה בן אדם הם לא כאלה מהירים , הם מקבלים את ההזמנה בוחנים אותה ושולחים לך מייל שהתקבלה ההזמה ואז הם שולחים לך שוב מייל שההזמנה נשלחה ואז עוד 400 מיילים האם אתה מרוצה מהשירות והאם אפשר לרדת לך גם בדרך?
וכדומה.. אל תדאג הם עוד יציקו לך הרבה ואתה תתחרט שבכית שלא קיבלת מייל 1 כי תקבל 10 לפחות... ככה זה לפחות בהזמנה הראשונה. |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() אבל מצד שני אין מחשב שעושה את זה בצורה אוטמטית? |
|
![]() |
![]() |
#4 | ||
Banned
|
![]() ציטוט:
ככה זה נראה המייל (שלחו לי 24 שעות אחרי שהזמנתי בערך). ישלחו לך משהו כזה: ציטוט:
|
||
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() עשיתי הזמנה של 7-14 יום תוך כמה זמן בערך זה צריך להגיע? אם בכלל אתה יודע לענות על השאלה הזאת ![]() |
|
![]() |
![]() |
#6 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() כמה תוספת זה למשלוח?
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
25 דולר 2-5 יום אני לקחתי את הזול יותר |
|
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() הזמנתי פעם משם חלבון אופטימום בשק 10LB לא הגיע עד עצם היום הזה :dry:
בכל אופן התכתבתי איתם והם טענו שזה נעצר במכס ואיתי לא יצרו שום קשר אז התקשרתי לחברת האשראי לאמת דברים אחרי כמה חודשים קיבלתי זיכוי סופי מהם . זה מבאס אני מת להזמין דברים אבל חושש שוב ויש עוד אתרים יותר טובים בהרבה מהם וזולים. |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#11 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#12 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ישלחו אליך הכל וגם ישבו לך על הנשמה
#13 |
חבר פעיל
|
![]() לדעתי היית צריך לשלוח מכתב למשרד הבריאות ולשאול אם קריאטין אתיל אסטר מאושר.. כמו שהמליצו לי, למרות שאין לי מושג אם הפדלעות היו מחזירים תשובה
בכל מקרה אם אתה תזמין וזה יגיע, גם אני אזמין 2 נוז ואולי כמה חולצות
#14 |
חבר פעיל
|
![]() :):):):) חבר טוב שלי אבא שלו עובד במכס איתן רוב הוא יסדר לי משהו
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() נוז מאושר הרי הוא נמכר בישראלבודי, גם סלמאס..
בעיקרון דברים שמאושרים בארץ לא צריכים להוות בעיה, לא? |
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#17 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
עוסק ב:: מדריך חדר כושר
חדר כושר: הולמס פלייס דיזנגוף
|
![]() אני רוצה להזמין מהם ליפו 6x
יעשהו בעיות במכס או משהו על זה? |
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
1) סכום של 200 דולר 2( כמות מסיחרית אבל סתם בלי שום קשר אני חושב ששורפי שומן סתם בזבוז כסף אבל וואלה שהיה בהצלחה! ![]() HOMIE- זה הזמנתי http://www.:):):):):):):):):):):):):):):):):)/store/nbol/full.html |
|
![]() |
![]() |
#19 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() של איזה חברה הזמנת?
נראה לי אני אזמין גם במחיר הזה
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
#20 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() 10x
OMFG יוצא לי ההזמנה שאני רוצה TOTAL: ![]() $165.32 עם המשלוח והכל, ובטח במכס יקחו עוד איזה 100-200 שקל על לשחרר את זה
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|