|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אהלן כולם..
אני עושה תוכנית Ab, מיתאמן 4 פעמים בשבוע. עכשיו, אני לא יודע כמה תרגילים לעשות לשרירים הקטנים (בייספס, טרייספס, כתפיים..) בדרך כלל אני עושה 2 תרגילים, כל תרגיל 4 סטים. מה אתם אומרים? תודה על העזרה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אתה יכול להיכנס לתוכניות אימונים בנעוץ כאן בפורום אימונים, וגם באתר הראשי של ישראבודי, יש לך דוגמאות מצוינות לתוכניות Ab, אתה יכול לקחת משם את הכיוון.
בהנחה שאתה עובד בתוכנית נכונה לדוגמה בחלוקה לדחיקות/משיכות, אין לך צורך להכות שרירים קטנים ביותר מידי סטים, כי בעבודה מורכבת נכונה, הם יקבלו גירוי מספיק.
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() הכתף (קדמית) עובדת בכל התרגילים לחזה שמפרק הכתף מבצעת קירוב אופקי, לדוגמה בנץ'-פרס.
הכתף (אחורית) עובדת בכל התרגילים שהכתף מבצעת פשיטה וקירוב, לדוגמה מתח/פולי. הבייספס עובד בכל תרגיל מורכב שיש כפיפה במרפק במצב סופינציה (ומסייע גם כאשר יש כפיפה במצב מיד-פוזשן ופרוניציה), לדוגמה פולי עליון צר בפרוניציה/בנט אובר-רו בפרוניציה. הטרייספס עובד בכל תרגיל מורכב שיש פשיטה במפרק המרפק, לדוגמה בנץ'-פרס.
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() תודה על העזרה רן, אני עכשיו אבדוק מה יש בתוכניות האימונים כאן.
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|