|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() http://www.flix.co.il/tapuz/showvideo.asp?m=1531394
בונה תקראו תתגובות איזה אנשים פאתטיים חחחחח... אני קורא אני מת מצחוק... הנה TOP5 1. זה לא אמיתי! למי יש גוף בצבע אדום? תסתכלו ב0:38 רואים שזה תחפושת. רואים את הכתפיים האמיתיות שלו (טרפזים יעני) ואליהם רואים את התחפושת האדומה הזאת. חחח 2. ..ודבר שלישי מפתחי גוף לא לוקחים סטרואידים כי זה לא חוקי בתחרויות אלה..הם לוקחים אבקות ניפוח ואבקות חלבונים לפיתוח מהיר יותר של השריר :):):):) 3. ואיי זה נראה לי ארוך רצח.. אבל אני לא חושב שזה ערוך,איזה סוס הבן אדם.. אבל אל הייתי רוצה גוף כזה,הוא בטח משתמש בסמים (סטרואידים) 4. מה באמת הוא משתמש בסמים בשביל להיות שרירן? 5. זה מייקל לואיס בעוד כמה שנים...חחחחח |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
|
![]() זאת באמת תחפושת -.-
חחחחח וואי מישהו חייב בדחיפות להעלות לשם את הסרטון של גרג ולנטינו! כל אחד שם זיין שכל יותר מהשני.. יהיה מצחיק לקרוא את התגובות על זה...
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() פותח הפוסט שם עוד יותר נוב, עלק האיש החזק בעולם, מה הקשר???
אני לא מאשים אותם אבל, בודיבילדינג בישראל נחשב למשהו אנונימי, מעט מאד יודעים מזה, וכשאנשים רואים דבר כזה, הם לא יודעים מה ולמה, ומתחילים לזרוק שטויות באוויר.
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1535387
זה מה שמצאתי שם על הדרך, וזה ממש נכון
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() למה הוא עושה חזה עם טווח תנועה כזה קצר למה זה טוב?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() "למה הוא עושה כ"כ הרבה קולות?
ולמה אין לו ז*ן?? בגלל כל הפיתוח גוף?" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
כללי:: אני מתאמן קבוע כבר כמה שנים
עוסק ב:: תלמיד בתיכון
חדר כושר: חסוי
|
![]() הביאו כבר ממזמן את זה אבל הם עדיין מפגרים
![]() |
#8 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() זה ממש עצוב ות'אמת אני רואה אנשים כאלה אני מתחרפן!!!!!
אני כל כך שונא אנשים שחושבים שהם יודעים ומבינים בנושאים שאין להם שמץ בהם... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#10 |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() עו תגובה ממש חכמה
מה זה הצבע הזה?? ותאמת? מי קבע שהוא הכי חזק.. זה אתה קבעת אולי... יש הרבה יותר סוסים ממנו... האחוזי שומן אצלו גבוהים לדעתי... והשרירים? מעוותים למדי! לא יפה! מגעיל!!
![]() |
#11 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Banned
|
![]() איך אני שונא את המטומטמים באתר הזה שמגיבים ולא מבינים כלום,חחחחחחחח האיש הכי חזק בעולם לא מבינים בשיט במצב תחרותי הגוף חלש כמו זבוב חוץ מפוזינג אין לו כוח לכלום!
לא צריך להתיחס לאתר המסריח הזה אחי ולסרטונים שבאים משם אנשים מאמינים שילד בן 13 שחיפון משחיפיה הוא מר ישראל ושמייקל לואיס לא שותה סטרואידים מבקבוק. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
כללי:: אני מתאמן קבוע כבר כמה שנים
עוסק ב:: תלמיד בתיכון
חדר כושר: חסוי
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() וואלה אין פה רמה מה זה זה השטויות האלה תחפושת צבע אדום לא מישתמשים בסטרואידים תתחילו לעלות פה תרמה בואו אני יסביר לכם 1 זה גאי קוטלר 2 הם מורחים על עצמם צבע גוף ושמן לתחרויות 3 כמעט כל הבאדיבילדרים ובימיוחד אלה במר אוליפיה מישתמשים בסטרואידים 4 אני לא יודע מאיפה אתם רואים תתחפושת ניראה לי לא ישנתם טוב בלילה
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחחחחח
"מה זה אבקת ניפוח?" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
![]() |
#16 |
Don Ali
עוסק ב:: פסיכולוג
חדר כושר: אני פרשתי מפיתוח גוף מזמן .
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחחחחח
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה טמבלים
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() ילדודס שרוצים להראות את החוכמה שלהם, לא צריך להתרגש.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחח
מייקל לואיס בעוד כמה שנים :):):):) הרג אותי גם האבקת ניפוח :):):):) |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
|
![]() אחת התגובות שמה הרגה אותי
"נראה כמו לובסטר ישר מהתנור" D: נו בסדר מה אתם לוקחים קשה פיתוח גוף כמעט אף אחד לא מכיר בארץ אל תצפו לבינה ועוד במיוחד מילדים קטנים שמגיבים שמה
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|