|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() האם יש אנשים שלא משנה כמה הם יעבדו על הבטן הם לא יצליחו להבליט את השרירי הבטן?
מה התלות בגנטיקה בעניין הזה?.. ובענייני פרקטיקה איזה תרגילים יש להוצאת השרירים והחל מאיזה אחוזי שומן רואים אותם?... תודה רבה זרקו כתבות חופשי תודה.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() להבליט כשרירי הבטן לא בולטים = חיטוב
אפילו אם תעשה 1000000000000000000000000 כפיפות בטן ביום ולא תחטב לא יראו שומדבר ואי שום תרגילים ל"הוצאת שרירים"...
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() לעבוד בתרגילים קשים מהר ולא הרבה חזרות עד 15 זה"להבליט" מ14 אחוז ומטה אפשר לראות אותם כמובן שכאשר אתה על אחוז נמוך יותר כך רואים יותר;]
וכמו שיש אנשים שיש להם קוביות "טבעי" כך גם יש אנשים שיעבדו הרבה והגנטיקה שלהם בבטן גרועה אז זה נראה פחות טוב...אבל צורת השריר הבסיסית היא אותו דבר אצל כל אחד
![]() |
#4 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
אני לא ידעתי את זה ולכן לא שאלתי שאלות יותר ממוקדות ויש תרגילים שמוציאים יותר בקלות את השרירים האלה מאחרים, מדריך מוסמך אמר לי את זה. פחחח. ציטוט:
זה האמת חלק מויכוח שהיה היוםפ בחדר כושר =\ |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
כמו שהיד שלו או החזה שלו יגדלו גם הבטן שלו תגדל פשוט הבטן דורשת אחוז שומן נמוך כדי שיראו אותה כמו שצריך |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
שמע זה כמו שתגיד שאחד שמן יבוא יתחיל לעבוד רק על בטן מתוך השומן אתה רואה יוצאות קוביות אין דבר כזה אבל יש ינו חיזוק וזה רק אם אתה על אחוז שומן נמוך יוכולים ליראות |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() מזה זה לעזעזל "להוציא את השרירים"?
לבטן יש בקושי פוטנציאל גדילה ביחס לשרירים אחרים. אם אתה רוצה להבליט את הקוביות תעלה במסה בכל הגוף ואז תחטב, כל הכפיפות בטן האלה לא יעזרו לך. אם אתה לא מאמין וסומך על איזה מאמן חאפר "בכיר", תנסה ותראה איך אתה מבזבז את הזמן שלך. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
בטן יכולה להתפתח... זה לא איזה המצאה... מאמנים ברובם הם לא חאפרים- הם עוברים הסמכה... האחד הספציפי שאני מדבר עליו- סיים לא מזמן את הקורס. אני מסרב להאמין שעבדת על הבטן שלך ולא ראית תוצאות. אני רואה תוצאות פשוט לא בקצב הרצויי... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() חבר, כל האלף מאמרים על חיטוב\שרירי בטן וכד' שנמצאים באתר הזה ובעוד אלפי אתרים אחרים טוענים דבר אחד. חייבים להיות על אחוז שומן נמוך כדי להבליט את שרירי הבטן.
מה שהמאמן אמר לך הוא כנראה שטויות. יכול להיות הבדל בין תרגילים אם אחד יותר קשה או יותר קל, אבל אין כזה דבר תרגילים להבלטה.
![]() ![]() ![]() נתונים התחלתיים: משקל: 76, היקף טבור: 86.5, אחוז שומן: 22% לפני אחרונה אצל גיל (8 ביולי, 2007): משקל: 70, היקף טבור: 79, אחוז שומן: 14% לאחרונה אצל גיל (16 באוגוסט, 2007): משקל: 67.7, היקף טבור: 75, אחוז שומן: 12.5% יאללה עוד קצת כוסעמק. בסוף החיטוב - תמונות, פאטי נחשף. :P סבלנות! |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() תעשה סקווטים ואובר הד פרס פעם תראה שכבר אתה לא צריך לאמן בטן יותר
חוץ מזה קוביות מנופחות מדי סתם שיראו אותם על אחוז שומן גבוהה זה לא כ"כ יפה במיוחד אם אין לך את האלכסונים לאזן אותם ואם יש לך אלכסונים אז תשכח מלהראות טוב באחוז שומן גבוהה
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() כי השומן יצור לך love handles וזה מציק ומגעיל
עדיף לשמור על מותניים ישרות ולעבוד על בטן רק כשמרגישים שהיא עומדת מאחור במקום לנסות להביא אותה יותר מידי קדימה , מילא זה רק יראה מטושטש על אחוז שומן גבוהה לא משנה מה הגודל של זה
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|