|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
כללי:: אני מתאמן קבוע כבר כמה שנים
עוסק ב:: תלמיד בתיכון
חדר כושר: חסוי
|
![]() תגידו ההורים שלכם אי פעם זיינו לכם את השכל בקשר לאימונים. היום האבא הפרימיטיבי שלי מתחיל לדבר על זה שמה שאני עושה פוגע בגדילה. wtf?? אני כבר שנה מתתאמן ורק עכשיו הוא נזכר לעשות לי תשטות הזאת. אבל מה זה משנה אני לא שם עליו אני יודע שמה שאני עושה אני עושה טוב. הוא מהאנשים שמאמינים שהתנגדות של משקל גוף הכי טובה.
גם לכם קרה הדבר הזה??
![]() |
#2 |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() הדבר היחיד שההורים שלי מתנגדים זה סטרואידים שזה גם אני ישכנע אותם
![]() |
#3 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
כללי:: Miss Bikini 2d place 2012 NAC
עוסק ב:: מאמנת כושר,ספינינג,פילאטיס וקטלבלס
חדר כושר: great shape
|
![]() אמא שלי זו שדחפה אותי לאימונים,
וסידרה לי מנוי לחדר כושר של 16 +, כשהייתי רק בת 13 וחצי
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ההורים שלי לא קשורים לאימונים מה שמעניין אותם זה אירובי
![]() |
![]() |
#6 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() חחח אתמול חבר של אחותי שאל אותי מה המשקלי עבודה שלי, היינו בסלון.. ואמרתי שאני מאמין שאני מרים כבר 90 קילו בבנץ' פרס.. (עברתי למשקולות, ולא עשיתי את זה דיי הרבה זמן..)
בקיצור חבר של אחותי אומר לי "וואי וואי יא מניאק עברת אותי". אבא שלי שמע את זה ואמר לי שהוא מתנגד שאני אעשה כאלה משקלים(חבר של אחותי בן 20..ומתאמן עוד לפניי בהרבה) כי אני מעמיס על עצמי משקלים שאפילו בני 20 לא יכולים לעשות.. חחח כן אבא פרימיטיבי ונשמע דפוק, אבל תתפלאו הוא חתיכת גאון :dry:
![]() |
#7 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() מתאמן ושם זין על כל בלבלני המוח (סבתא, דודים)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
|
![]() ציטוט:
חזה משהו כמו 105 אני משער(לא נוח לבדוק לעצמי..) הזכרתי כבר כמה פעמים שיחסית למשקלים שאני מרים אני דיי שחיף..(70 קילו על 171)
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
כללי:: Miss Bikini 2d place 2012 NAC
עוסק ב:: מאמנת כושר,ספינינג,פילאטיס וקטלבלס
חדר כושר: great shape
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#12 |
Banned
|
![]() אמא שלי
מתנגדת לכל דבר שאני מכניס לגוף:תוספים,אבקות חלבון,כמו גדולה של חלבונים מאוכל. חושבת שאני מפריז ומגזים ומה שאני צריך לעשות זה פשוט להיתאמן בישביל לשמור על הכושר שלי וזה הכל תומכת בי בקטע שאני מתאמן ומתמיד אבל בכל מה שקשור לתזונה ותוספים נגד! אבא שלי תומך בכל דבר שאני עושה הוא רק אומר לי כמה דברים פשוטים: א.אם אתה הולך אם התחום הזה ברצינות לך עד הסוף ואל תפסיק שזה אומר תהיה כמו אלי האנה! (אבא שלי חושב שאלי האנה זה התותח האמיתי של פיתוח גוף די מסכים איתו ![]() ב.אני תומך בך רק בתזונה, תוספים ואבקות למיניהם על חשבונך בלבד ואם הזמן אתה תלמד גם מהכסף שאתה מרוויח מהעבודה לממן לעצמך גם את התזונה אבל תקבל ממני תמיכה בנתיים ג.אם תפרוש בזמן הקרוב ותפסיק להיתאמן ולא לשמור על תזונה אתה תיראה שוב פעם שמן כמו פעם אז אל תפסיק ותמשיך להתמיד! |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הרי אני נכנסתי למכון בגלל שהייתי 10 ק"ג יותר ממה שאני היום (בהתחשב שלא היה לי גם מסת שריר), אחרי ה50 דקות אירובי 4 פעמים בשבוע, אתה מתחיל להתאהב במכון כושר .. וגם בגוף שלך. ההורים שלי מקבלים את זה... אני אפילו מכניס את אבא שלי למכון בזמן הקרוב...
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() גם ההורים שלי מתנגדים לזה אבל לא מזיינים יותר מדי תמוח כי הם יודעים שזה לא יעזור הרבה חחח..
יעני הם בעד כל העסק הזה אבל הם נגד כל הבודיבילדינג והאכילה המטורפת... |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
|
![]() ההורים שלי בקטע של מכון כושר ואורח חיי Bb, אפילו בקטנה, פשוט אנטי כזה קיצוני שלא ניתן לתאר. איך אני בכל זאת התאמנתי? שכנועים ודיבורים 24/7, ועדיין קשה להזיז אותם מהעמדה המקורית. כוח רצון זו המילה.
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() כל ההורים נגד
אין לי מושג באמת למה
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() ההורים שלי דווקא סבבה, רק אמא שלי הרימה גבה כשקניתי אבקת חלבון, אבל אבא הרגיע אותה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
|
![]() אמא שלי פעם ב באה אלי אחרי שיחה של שעתיים וחצי של חירטוטים עם סבתא שלי על כל האבקות סטרואידים שאני לוקח ואומרת לי שאני עושה יותר מידיי כושר
![]() |
#20 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
|
![]() אבא שלי רופא ואמא שלי סתם עקשנית ועצבנית
אני לא ארחיב מעבר לזה כל פעם שהם רואים אותי לוקח קריאטין אני קולט וריד מתנפח במצח שלהם אם הם היו יודעים מה אני מחביא :d
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|