|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() בפעם הבאה שאתה תשתמש במערכת המוניטין של הפורום כדי לקלל אדם אחר ,ולא משנות הנסיבות
אתה תושעה מהפורום לא לשבוע ,ולא לשבועיים ,אלא לחודשיים ...ברור ? יפה ,אני שמח שניהלנו את השיחה הזאת תודה רבה ושבוע טוב נ.ב הודעה זאת תופסת לגבי כל שאר חברי הפורום , מערכת המוניטין היא לא מקום בשבילכם לקלל ולתקוף אחד את השני ,אם אתה רוצים להוריד מוניטין אדרבא ,אבל לקלל ? מה אנחנו בגן ?
#2 |
מושעה
כללי:: אוהב הליכות רומנטיות לאורך חוף הים לצפות בשקיעה ולהתחבק תחת אור הכוכבים
|
![]() בשביל קללות יש הודעות פרטיות
![]() ![]() ובהודעות פרטיות היית יכול לכתוב לו את ההערה הזאת במקום לפתוח פוסט כדי שכולם יראו.. אחחח כמה חבל שאין. |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
למה אצלי זה לא עובד? זאת ההודעה שאני מקבל: Your administrator has disabled private messaging |
|
![]() |
![]() |
#4 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
#5 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ארבל אחי פתח ערוץ 2 תראה כוכב נולד, תצחק, תרגע ותהנה
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
|
![]() ציטוט:
אני מאוד רגוע אני פשוט מודיע לו
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
שחצי פורום מקלל אותי במוניטין וכו' ,זה לא מזיז לכם אבל שאני אומר משהו ישר אתם קופצים. 1 ולא קיללתי אמרת כך: מה אתה צוחק ? חשבת שאם אתה vip אז נהיתה מומחה בתזונה ימכוער.. למה אמרתי ככה ? כי נימאס לי מילדים שיש להם כותרת vip אז חושבים שרק הם מבינים,וכולם פה קטנים לידים. רואים שאתם עושים אפליות פה,בין משתמשים. ![]()
![]() |
#8 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ציטוט:
![]() |
||
![]() |
![]() |
#9 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
איפה אתה רואה אפליה בדיוק? ספר לי בבקשה. |
|
![]() |
![]() |
#10 | |
|
![]() ציטוט:
והמשפט הזה היה עובר בקלות אם לא היית מוסיף את ה"ימכוער" ודרך אגב , תלמד לאיית אתה עדיין ממורמר על הVIP ? אתה צריך טיפול במכות חשמל .
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#12 | |
|
![]() ציטוט:
מה לעזאזל???????חחחחחחחחח ארבל אח שלי קח את הדברים באיזי,גיל ,יהיה טוב...:emb2: |
|
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
1 אני יודע טוב מאוד לאיית, אני לא רואה לנכון פשוט לירשום כאן בשפה גבוה,זה מיותר. 2 הסביר שוב,פורום vip לא מעניין אותי,שוב לא מעניין אותי!! 3 למה רשמתי "חשבת שאתה vip ובלה בלה" איות ואותם מספר הגולשים חושבים שהם מביני תזונה גדולים,ושוללים את דעות האחרים בפורום,במקום להסביר היכן הטעות שלי היתה אני צריך ליראות תגובה מיותרת כמו : :laugh: :laugh: :laugh: זאת תוגבה משתמש vip ? אוקי, אמרתי אולי משהו שהוא לא נכון, בוא ותקן אותי למה להיתנשאות מעליי ? יוגי. אני לא יתחיל להביא לפה "הוחכות וכו'" אני לא רוצה ליגרום לריבים מיותרים, מי שיודע על איזה אפילות אני מדבר יודע. שבוע טוב ![]() דרך אגב ארבל. בתור מנהל אתה לא צריך להיתנשאות מעליי,אל תשפיל פני חבריך ברבים.
![]() |
#14 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ראיתם מזה גם חמוד וגם קרנף וגם מנהל טוב תפורום..
עלה והצלח!
#15 |
מנהל מקצועי
|
![]() מישהו רוצה מנוי מוניטין ב40 שקל לחודש?(כל יום הלקוח מקבל מוניטין חיובי).
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#17 | |
מנהל מקצועי
|
![]() ציטוט:
![]() חברה פאניק יצא מהארון |
|
![]() |
![]() |
#18 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#19 | |
מנהל מקצועי
|
![]() ציטוט:
כעלק על הראש תגיד שאתה אוהב את הכיפה שם למטה ובגלל זה אתה אוהב דתיים כי יש להם כיפה על הראש(השתלשלות פסיכולוגית) |
|
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() אחי תקרא תשורה האחרונה בהודעה שלו... אין.
|
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|