|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() טוב אין לי זמן אני יוסיף בהיזדמנות עוד,הגיע הזמן לישון :closedeyes: |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ענק חח אין מילים
תודה אחי ..מוניטין כשיהיה לי |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() מישה תוסיף עוד!!!
מוניטין |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() יפה מאוד.
ההבדל בין אוף לאון זה שמיים וארץ אצל כל באדי בילדר. אפרופו אוף סיזן, בעבר הייתה פה גלרייה יפהפיה נדמה לי מהפורום של באדיבילדינג - אשמח אם מישהו ייתן לינק מחדש לגלריה הזאת שמשום מה נעלמה לי מהמחשב.
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() היה לי לינק לגלריה הזאת אביב ממזמן במחשב הישן אבל עד כמה שאני זוכר כל התמונות שם נסגרו ואי אפשר כבר לראות שם כלום חוץ מריבועים קטנים כאלה עם X באמצע
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() את זה אתה מחפש ניגרי?
http://forum.body-fitness.nl/OFF_SEA...m_39533/tm.htm אבל ממה שאני שם לב בהתחלה, הלינקים מתו. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
|
![]() ציטוט:
אכן זה מה שחיפשתי. כמה חבל שהלינקים לא עובדים, פשוט גלריה מופתית - בעיקר בשביל כל מיני אנשים שמפחדים להשמין.
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
|
![]() ציטוט:
להישאר שנה שלמה נאמן לתפריט סיזיפי, נראה לי מיותר ומטופש. אפשר גם להתפנק ולגון באוף סיזן, רק טוב יוצא מזה. להגיע לסביבות ה 18, 20 אחוז זה סביר ביותר. 4 חודשים דיאטה הדרגתית ואתה מסודר.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
I'm not a Macchiavellian, he was only born earlier. Aou! Aou! Aou! Spartan#1! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() אפילטו באחוז שומן כזה רואים לו ת'ריבועים?!
איזה רגל =0 ממתי התמונות? |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() בואנה 90 אחוז מהיד שלו זה אחורית ממש מפחיד חח עם היה לו קידמית כמו של מרקוס רול
הוא היה באמת אחד המטורפים באולימפיה למשך שנים על גבי שנים
![]() |
#13 |
מתחרה מקצועי - חבר על
|
![]() חחחחח היד קדמית שלו היא חלק חזק אצלו
והאחורית אצלו הדבר הכי רע בגוף שלו |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
יד אחורית שלו בשני הידיים בבעיה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Banned
|
![]() ![]() זאת תמונה מטורפת ... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יופ טביו מאט מה זאת הרגל הזאת???? ![]()
![]() |
![]() |
#17 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אין על רוניייייייייייי ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Banned
|
![]() מזה הפיטמות האלו :o
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() גועל נפש, פשוט ככה.
|
![]() |
![]() |