|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
נפיחון
|
![]() ראיתם פעם ציפור רודפת אחרי חתול? חחחחחחחחחחחחחחחחח עכשיו חזרתי מטיול עם הכלב שלי ואני נקרעעעע ראיתי עורב רודף אחרי חתול ומדגרה בו.מנקר אותו בזנבבב ורודף אחריו איזה דבר קרועעע חחחחחח.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() זה כלום חחח,
היה לנו השנה סיור בתל-אביב כל השכבה למוזיאון ארץ ישראל או משהו כזה, הקיצר היינו ליד הקמפוס של הסטודנטים באוניברסיטה שם, איזה כמה חברה' מהשכבה זרקו בוטנים על עורב חחח.. קיצר בא איזה עובד זקן אמר שהוא עובד שם כבר 25 שנה, ושהעורב יודע לזהות מי הציק לו והוא בכלל לא פראייר, נשבע לכם ביקר לי! אחרי 2 דקות בא העורב המנייאק עם עוד 5 עורבים חברים שלו והתחילו לזרוק על החברה' מהשכבה דברים כאלו כמו איצטרובלים.. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
נפיחון
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחח..נשמע הזוי אחי.בזמן האחרון יש פול עורבים באשדוד לא יודע מה הולך כאן.והם חוצפנים אש.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() עורב זה חיה שומרת טינה, יש סיפור על בחורה שלא יצאה מהבית חודש בגלל עורבים שחיכו לה מחוץ לבית (חח אני רציני)
חבר שלי פעם אחת זרק על עורב אבן העורב הלך וחזר אם עוד הרבה עורבים ורדפו אחריוו זה היה כזה מצחיק חח וזה היה בים
![]() |
#5 |
נפיחון
|
![]() מה הבעיה לקחת מקל לתקוע להם בראש חחחחח..המילה עורב זה יענו רודף אותך משהו כזה מהשורש "ערב"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#7 |
נפיחון
|
![]() אם אין ברירה "_"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]() חחח עדיף לברוח נראה לי..
![]() |
#9 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
זה אחד הדברים המצחיקים והנדירים!!!!! בכפר סבא לפני שנה הלכתי לבקר ידידה בפנימיה אז יש שם מלא חתולים בית גדולים כאלה מיסתובבים בחצר ואיזה חתול התקרב לאיזה עץ פתאום ציפור לא הפסיקה לנקר אותו בעורף חבל לא צלמתי את זה!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() אתם בטוחים שאתם מדברים על עורבים? נשמע כאילו אתם מדברים על ערסים שחורים כאלה... דיי דומה תכלס, אולי התבלבלתם.
![]() |
#11 |
נפיחון
|
![]() חחחחחחחחחחח..לא אחי.עורב זו ציפור סתומה וחוצפנית.ואפשר להגיד שהיא ערסית!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
מנהל ראשי
|
![]() בחודש האחרון יש הרבה תלונות של התקפת עורבים גם על אנשים,קראתי בעיתון שאנשים סתם מטיילים עם הכלב באיזה פארק ועורבים מנקרים אותם וצוללים לכיון שלהם, הסיבה שהם מאוד אגריסיבים היא שהם מרחיקים באגרסיביות כל חיה שיכולה להיות טורפת לגוזלים שלהם, עכשיו זה העונה שהם יולדים גוזלים פשוט.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
נפיחון
|
![]() אההההה בגללל זה יש כל כך הרבההה עורבים באשדוד..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
|
![]() בונה העיר אשדוד הורגת אותי מיום ליום גרוזינים מפה עד להודעה חדשה עוברים מה יהיה בסוף חח?
|
![]() |
![]() |