|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
עזרה בהרכבת תוכנית Hst
אני בונה לעצמי כרגע תוכנית HST. אשמח לעזרתכם.
קצת על עצמי אספר: על מסת שריר יחסית נמוכה. גנטיקה דפוקה של אדם רזה. חילוף חומרים מהיר. גובה 1.78, כיום 66 ק"ג, משהו בין 10 ל-15 אחוזי שומן. גב - סביר יחסית. גב תחתון לא מפותח מדי. חזה - לא מספיק מפותח. נראה סביר כי אני רזה, אבל אין לו שום מאסה, במיוחד בחלק העליון. רגליים - רגל קדמית\אחורית לא רעים. אבל אין בכלל תאומים... כתפיים - סבירות מינוס, וקצת שמוטות קדימה (לדעתי אני צריך לפתח את השכמות כדי למשוך את הכתפיים אחורה). ידיים - יד קדמית סבירה (רק מקדימה היא נראית נורמלית). יד אחורית לא כל כך, ולכן גם היד כולה חסרת נפח. בטן - יש קצת קוביות בגלל שאני רזה, לא עבדתי עליה כבר שנה, אבל היא קשיחה להפליא. אני מתכנן סייקל HST של 8 שבועות, עם חזרות כדלקמן: 12,12,8,8,5,5,5,5 (חיוביות). אני מחפש תרגילים מתאימים לתוכנית שיפמפמו לי מאסה בצורה הכי מהירה. כצפוי, הכי חשובים לי החזה העליון, הידים, השכמות והתאומים. אני מרגיש שה-LATS, הרגליים והבטן לא דורשים הרבה עבודה כרגע. על אילו תרגילים הייתם ממליצים? - לחיצת חזה במוט או סמית' - זה בטוח. מה התרגיל הנוסף לחזה לדעתכם? - בגב נראה לי שאני אתן פולי רחב ועוד תרגיל לשכמות, לדוגמה T-BAR בלי למשוך את היד למעלה, אלא רק לכווץ את השכמות אחורה. - ליד קדמית - פריצ'ר במוט W תמיד מרגיש לי אפקטיבי - מה הדרך הכי יעילה לנפח את התאומים? ממש לא גדלים אצלי. - כנ"ל לגבי יד אחורית. תודה מראש חבר'ה :emb2: