|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני בן 20
שוקל 60+ גובה 1.80 לפני חודש נרשמתי לחדר כושר והתחלתי לעשות את המכשירים כמו דחיקת חזה,כתפיים ופושטי ברכיים או איך שקוראים לזה..בערך 5-6 מכשירים כאלה הייתי עושה 3 סטים ו10 חזרות על משקל של 30 קילו והמדריכה המליצה לבנות לי תכנית אימונים.. אז רציתי להתייעץ איזה תכנית כדי לי לבנות עד כה הייתי הולך 3 פעמים בשבוע אבל אין לי בעיה שזה יהיה אפילו 4-5 אשמח לקבל טיפים ועזרה |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() עזוב מכשירים ולך ישר לheavy metal.
אה ותקרא מאמרים על אימונים
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() שאומרים abc
הכוונה שכל יום עובדים על קבוצות שריר שונות ? אני רואה אנשים כותבים: a=חזה+גב b=רגליים+כתפיים c=בטן+יד אחורית ומה ההבדל בין זה לבין full body workout? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() תיראה זה בעיה ... אתה צריך להבין דבר אחד (ולא רק אתה)
אתה צריך עזרה ? אתה צריך תגובות על התוכנית ? אז תעלה לפה את התוכנית ואנכנו נעזור לך במה שנוכל ! ניתן עצות . מה לשפר,מה להחליף,כמה,איזה וכ"ד ... אבל דבר ראשון אתה צריך תוכנית ! כי אף אחד לא יתחיל לבנות לך פה... אז מה שאני מציע לך לעשות זה כך: 1) תחשוב טוב טוב כמה פעמים בשבוע אתה יכול לבקר מכון כושר 2)תבחר בתוכנית המתאימה לך AB - ABC - FBW ועוד... 3)את התוכנית צריכים לבנות לך ברגע שאתה נרשם למכון ! ויש חוק" כול מתאמן חדש שנירשם למכון מדריך חיב ליבנות לו תוכנית אימונים המתאימה לך : עם זה AB ועם זה ABC אתה יושבים עם המדריך הוא בונה לך ושואל אותך שאלות ! 4)בנו לך תוכנית ? או אתה בניתה ? תעלה אותה לפה לאימונים ואנכנו כבר נגיב ונגיד לך מה לתקן ולשפר ... מקווה שהבנתה ![]() FBW - עבודה על כול השרירים באימון 1 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אין לי הגבלה כי אני לא לומד ויש לי זמן בבוקר
אז אני לא יודע כמה פעמים ללכת השאלה מה הכי טוב? ומה עדיף בשביל מתחיל fbw או abc ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
בישויל ליבנות בסיס כמו שאומרים ולהכין את השרירים למשהו רציני יותר ומורכב יותר ! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לא לשכוח שרירים שמתי לב שבתכנית הראשונה שרשמת בABC שכחת יד קידמית. אחרי שתתעסק עם התכנית הזאת איזה חודש / חודש וחצי חודשיים ,תעבור לתכנית עצימה יותר כגון AB ארבע פעמים בשבוע. זהו זה נראה לי בהצלחה שיהיה.
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() טוב אז ביום ראשון ב"ה המדריכה תבנה לי תכנית ואני ירשום אותה פה ונראה אם צריך לתקן משהו
|
![]() |
![]() |