|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() עוד שבוע אני "סוגר" את החודש וחצי הראשונים במכון כושר, העניין זה שאני עדיין לא שומר על תזונה ואני צריך תעזרה שלכם.
אני אדבר דוגרי. נראה לי שאני גובל בקטנה לאנורקסיה, וזה לא משהו שהחלטתי בראש להרזות או משהו, זה פשוט שאין מה לאכול. בבוקר לא יוצא לי לאכול, לפעמים אני אוכל קורנפלקס וזה בקטנה כי אין לי תאבון בבוקר - 7 בבוקר שעת 10 בבית ספר מחלקים סנדווצים מאופשים שאני לא מסוגל לאכול כי הם נתקעים בגרון - 9:45 ארוחת צהריים בבית ספר (לא אוכל, לא מסוגל לאכול תאכול שנותנים שם [אכל של הבסיס אני חייב לציין אבל בכל זאת]) - 14:30 הגעתי הביתה ב3 בצהריים אחרי 8 שעות בלי שום ארוחה ורק אז אוכל. רק רציתי לפרט איך סדר היום שלי הולך בבית ספר. העניין זה שאם אני רוצה לעלות במאסה איך אני אמור לתמרן בדיוק ארוחות לעלייה במאסה? איזה תפריט אפשר לבנות בדיוק לתלמיד בתיכון? שיאפשר לו לאכול. הרי לא בא בחשבון שאני אבוא עם פסטרמהף ירקות וכל זה לבית ספר, אין פשוט איפה לאכול ארוחה מסודרת. בקיצור אחריי שחפרתי, אשמח אם תוכלו לעזור לי לגביי זה (אגב אני אלך לדיאטקנ\ית, אבל אשמח קודם לתגובה ממכם) תודה מראש (סליחה על החפירה) |
![]() |
![]() |