|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() המרחק בין החדר כושר לבית שלי זה בערך 2 וחצי קילומטרים ואני הולך אליו ברגל וחוזר ברגל מסיבות כלכליות אין לי יכולת לנסוע לשמה במכונית האם זה שאני הולך ברגל הורס לי את האימון ? אני הולך הליכה רגילה איטית ואני מציין שאני עושה אימון כוח לא אירובי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אני לדוגמא ברגל לא היתי יכול ללכת 2 קולומטר כול הזמן לאימון ![]() לי אישית זה היה דופק את כווול האימון ... אין לי סיבולת אחרי 200 מטר אליכה פשוט קורס ![]() ובקשר לשאלה שלך אתה יכול לענות עליה לבד ! איך אתה מרגיש אחרי האליכה ? כשאתה מגיע לאימון יש לך כח להיתאמן ? עם כן והכול בסדר אז אין מה לדאוג... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() כן יש לי כוח להתאמן אחרי ההליכה אני פשוט שואל אם זה לא הורס את האימון נגיד אם אכלתי לפניי אז האוכל מנוצל בהליכה או באימון ונסעתי תמיד באופניים הבעיה היא שגנבו לי אותם
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
אזהרה מס' 1 - אי ציות לחוקי הפורום
|
![]() זה נחשב כהה חימום
![]() |
#5 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() אלוהים ישמור, כולה חצי שעה הליכה!!! אני הולך למכון כל פעם ברגל וחוזר ברגל וגם אני הולך חצי שעה, מה הבעיה? זה לא שאין לך בכלל סיבי סיבולת ברגליים או משהו!
![]() |
#6 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אני גם הולך איזה חצי שעה עד המכון וזה לא פוגע לי באימונים...
שמע זה תלוי באיך שאתה מרגיש... אם אתה מגיע למכון כושר וכבר מרגיש מותש מהדרך אז כנראה שזה כן פוגע אבל אם אתה מרגיש רגיל זה לא יפגע... להפך זה ישמש כחימום.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() לא פוגע בכלום הדופק הרי לא יהיה גבוהה תפסיק להתעסק בקקי מקסימום תשרוף בהליכה איזה 150 קלוריות וגם זה אני בספק
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() כן תודה פשוט פחדתי שזה פוגע לי באימון לא אני לא מרגיש מותש אז כנראה שזה לא משפיע
|
![]() |
![]() |