|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() קודם כל אמרו לי שוינגייט הוציאו את הדד ליפט מרשימת התרגילים המומלצים והם לא מכירים בתרגיל הזה בעקבות הסיכון הגבוהה הכרוך בו זה נכון?שנית כל מישהו יכול לתת פרטים מדויקים איזה מבחן מעשי צריך לעשות כדאי להיות רשאי להחזיק תעודת מדריך שמעתי שצריך לעשות לחיצת חזה וסקוואט חופשי שמונים אחוז מהמשקל שלך עשר חזרות זה נכון?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() בכדי להיות מדריך אתה צריך לשלם כסף וללמוד ! ודרך אגב מזה 80% מהמישקל גוף חחח ? מה אתה לא דוחק 80 % מהמישקל שלך ? על סקוואט אני בכלל לא מדבר LOL |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() זה גם מה שאני חשבתי. מסתבר שהם מעבירים שיעורים על דד ליפט. רן כתב את זה פה לא מזמן.
אני לא יודע בדיוק אילו מבחנים מעשיים עושים, אני רק יודע שזה בנצ' וסקוואט עם משקלים מצחיקים יחסית. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() מה שכן הבנתי מהמאמן שלי שצריך לדחוק את משקל גופך 10 חזרות
וסקווט לעשות מעל משקל גופך לא יודע כמה |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() כל אחד אומר משהו אחר הכל בגדר שמועה השאלה אם למישהו יש תשובה חד משמעית?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() עריכה: עכשיו ראיתי איך אתה יודע שזה נכון?? אני שאלתי שתי מאמינים שונים אצלי אחד שדי ותיק ואחד שמממש חדש ונכנס לעניין ואגב גם יאיר להב אומר ככה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל לפחות ככה זה היה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחחח אני רוצה לראות את דוד או המדריך הקירח עושים את זה...
![]() |
#11 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
מה יש לו שקילה תת ימית או בובפאד או איך שלא קוראים לזה? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כן הוא מודד לי בבודפוד שלו אבל רק פעם אחת הוא מדד לי בקלאפר הזה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
בונה אז תיודע תאחוזי שומן שלך במדוייק יא קקה , אבל 400 שקל לפגישה בעעע יש מצב תמסדר רק בדיקת אחוזי שומן בזול :|? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
האמתי אני לא משלם 400 שקל לפגישה אני משלם מראש 2500 שקל לשנה לפני החיטוב הייתי על 16-17 אחוז אני עכשיו 3 שבועות בחיטוב עוד שבוע אני אצלו אז אני יתעדכן באחוזי שומן ואני מאמין שירדו חבל"ז במיוחד המותנים הצטמקו בטירוףף ![]() אתה יכול לבוא אליו לפגישת היכרות כזאת הוא יציב את התנאים שלו הכל ובסוף תגיד לו אני רוצה להמדד באחוזי שומן והוא ימדוד אותך בקליפר הזה שלו זה גם יחסית מדויק תיקח את הקליפר תוריד איזה 2 אחוז שומן מהבודפוד |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
בקשר לתפריט חיטוב שהוא הביא לך , חוץ מלחם ואולי פירכיות הוא הביא לך גם פחמימה אחרת כמו תפוח אדמה , או אורז? מעניין אותי מה יאיר להב חושב על פחמימות עמילניות בחיטוב ועל כמה גרם פחמימות הוא שם אנשים שרוצים לרדת במשקל |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
אחראית תזונה ותוספים.
עוסק ב:: מדריכה בחדר כושר
|
![]() ציטוט:
זה לא המבחן המעשי זה מבחן היכולת מעשי זה מיבחן אחר במבחן היכולת צריך להרים 10 קילו פחות מהמשקל
![]() |
![]() |
#17 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() אז וינגייט אומרים שאין בעיה לעשות דדליפט
אבל הם הוציאו אותו בכל זאת בגלל שהרוב עושים אותו לא טוב תקנו אותי אם אני טועה פשוט לא הבנתי כל כך |
![]() |
![]() |