|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() משהו שקצת מפריע לי,היד מהצד נראית טוב אפילו גדולה ביחס לגוף כמובן ונראית סבבה לגמרי מהצד אבל מקדימה היא חסרת עובי ונפח בעיקר אם אני מפעילאת השריר ולא מכווץ עד הסוף,אני מניח שזה מבנה גוף אבל בכל זאת,איך ניתן לעבות ולתת נפח ועובי ליד גם בחלקה הקדמי למשל על הבריכיאליס אני עובד ואת הבייספס אני הורג ועדיין זה כך,צורת השריר מאורכת אולי זה קשור.
תודה לעונים
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אני מצטרף לשאלה רק שאצלי זה הפוך- החלק הקדמי של הדו ראשי נראה טוב ומהחלק האחורי(אם מסתכלים עליי מאחורה= כשהגב שלי מופנה) הוא פחות מפותח\בולט. איזה תרגילים עובדים על כל איזור בדו ראשי וספציפית על החלק שנראה מאחור?
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() מאחור זה דווקא הטרייספס צריך להיות גדול+ כתף אחורית זה לא בעיה כלכך אני מאמין אבל הבעיה אצלי היא שאני עובד על הבריכיאליס+בייספס ועדיין כשזה לא מכווץ עד הסוף זה לא עבה כמו מהצד או בכלל לא עבה באופן כללי.
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() חברה תתחילו לבלוס דובי יער ותראו גדולים גם בקדימה
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אני חושב שזה עניין של גנטיקה היד שלי מהצד ניראת גודלה ושמנה כשאני שריר היא קטנה יחסית
והכתף שלי ענקית מיכל הצדיים |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() בעיקר גנטיקה , אתה יכול לעבוד חזק על הברכיאליס זה מוסיף עוד אשליה של גודל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() פשוט עיניין של גנטיקה אחי
אפשר באמת לעבוד על הברכיאליס יכול להיות שזה ישפר משהו אבל בעקרון תסתדר עם מה שיש לגבי היד האחורית זה כבר עיניין אחר , אתה צריך פשוט לפוצץ אותה באימונים כי היד האחורית קובעת את כל הצורה של היד ואת המבנה שלה