|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שלום אני מחפש שניצל להקפאה(כלומר חימום במיקרוגל\תנור מה יותר יוצא טעים?) והכי חשוב שיהיו טעימים!
ניסיתי מאמא עוף נחמד עכשיו עוף טוב גועל נפש איך אפשר לאכול את זה ממש מגעיל מישהו מכיר שניצל שיהיה לו פריכות טעם כמו שניצל ביתי שמטגנים אותו. הבעיה שלי זה הבשר בפנים אתה מרגיש שאתה אוכל גוש בשר ששפכו עליו מים |
![]() |
![]() |