|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() בטח יש הרבה שמכרים אבל יש כאלו שלא אז אני יעשים
אתם לוחצים אל הקליף שאתם רוצים אחרי 5 שניות לוחצים עוד פעם והוא פעול זה הוא בתחרות פשוט מפחיד הוא חטוב יותר מכל בן BB שראיתי עד עכשיו אפילו מאולימפיה ולפי דעתי יש לו את את הידים הכי קטלניות שיש !!!!! הוא תותח מספר 1 בעולם :] http://nabba.co.il/gallery.htm
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() ראיתי את זה כבר הבן אדם תותח מבחינת פלג גוף עליון פשוט מפלצת למרות שבסרטונים היותר עדכניים הוא מתאמן כמו כוסית כי הוא אחרי פציעה אבל הוא ללא ספק הבאדי בילדר מסבפר אחד שהיה בישראל,דרך אגב קלטו איזה מניאק חדר כושר ביתי כזה מה צריך יותר?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() איזה סוס.... כל כך חבל שהוא סינטל את הכתף האחרוית/טרייספס.......
בסרטון הראשון הוא עלה כל כך יבש, איזה חיטוב במיוחד במוסט מוסקיולר...
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() מדהים!
הבן אדם תותח והלואי עלי מכון כזה יש לו בבית מה שאין בהרבה קאנטרים ומכוני כושר זולתיים ומסריחים |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() המוסט מוסקיולר הכי מרשים שראיתי.
שוב פעם עם רגליים יותר גדולות הוא יכל לתת פייט טוב באולימפיה.
![]() |
#6 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אני רוצה לראות אותו בלי סינטול!!
ואני לא מבין דבר אחד איך מסכמים לו להכניס להתחרות.. הריי יש לו סינטול.. זה לא רמאות??.
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
סינטול זה נחשב סטרואיד וסטרואידים זה חלק מהספורט.
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() רגע,סינטול אי אפשר להוריד במידה ורוצים?
ד"א אלי האנה הפסיק להתחרות בתחרויות עולמיות או שהוא עדיין מתחרה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() סינטול זה לא סטרואידים זה שמן שתמזריק לשרירים ומי שמזריק כמויות מוגזמות של זה רק מפסיד כי רואים את זה בברור והשופטים מחשיבים את זה לרעתו לא סתם אלי סלחו לי על המילה נחשב בדיחה ברחבי העולם ומכונה בשם "מר סיליקון" לדעתי הוא קצת נסחף עם הכמות וחבל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Guest
|
![]() יעני באולימפיה יכולים אז גם חופשי להזריק סינטול? או שזה רק במר עולם?
|
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() אחלה סרטונים ,אמממ יש משהו שאני לא מבין ,הוא עושה כאילו פרצופים כאילו הוא מרים משקלים אדירים,עכשיו הוא מרים שם לא כל כך הרבה .
יש לי שאלה הסינטול נותן רק את הנפח,ה"לוק" לשריר לא נותן לו כוח להרים משקלים כבדים יותר ,יותר מסת שריר,השאלה היא עם זה נכון? |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() רשום שם שהוא אחרי פציעה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לא מסתדר. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
(אני לא רוצה להליב אותך או משהו גבר...אני מדבר בכללי) יש לכם עיניים ? אתם יודעים לקרוא ? רשום בכתבות שלו בברור (קרע את שני הידיים,יד אחורית ביד ימין,ויד אחורית ביד שמאל) איך בדיוק הוא אמור להירם משקלים כבדים ? איך איךך ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
סינטול יכול למנוע ממך לפתח את השריר בצורה טובה יותר ועלות במסה. הוא יכול לעקב את העליה ובטח שלא לעזור לה... זה ציט לדעתי. זה לא שריר שלך.. זה כמו סיליקון. שאתה משתמש בסטראואידים אני יעריך אותך כי אתה לוקח חומרים שתורמים לך אבל אתה חייב לתת 100 אחוז תזונה ואימונים בשביל תוצאות ולכן זה קשה הרבה יותר אז כל סנטימטר שריר מגיע לך... שהולך הולך ומסנטל את עצמייך אתה לא חייב בכלל להיות עם היסטוריית אימונים מרשימה / תזונה .. אתה סתם מרמה. זה דעתי. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
דרך אגב הבעיה של רוב האנשים שמזריקים שמן זה שהם לא יודעים גבול ! הם מתחילים להזריק ולא מצליחים לעצור בזמן,זה ממכר כול העסק הזה כשאתה קם כול יום חדש בבוקר ואתה רואה שהיד שלך גודלת וגודלת...אז קשה להיפרד עים זה ! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
גם אני חושב ככה סניטול זה לעבור את הגבול... אגב - סטראואידים זה חובה.. הכרחי מאוד.. מי שלא - שלא יתחרה.. אין מצב להגיע לרמה טבעי אין מצב כזה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |