|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() אני לא מזמן התחלתי להתאמן בבית.. אני עושה:
יום א' תרגילי שרירים - 3 סטים בכל יד הרמת משקולת של 4 קילו (20 פעולות) מנוחה של דקה בין סט לסט.. אחרי זה - 3 סטים של שכיבות שמיכה - 20 פעולות בכל סט, מנוחה דקה בין סט לסט.. אחרי זה - 3 סטים של כפיפות בטן - 30-50 פעולות בכל סט, מנוחה דקה בין סט לסט.. אני אוכל לפני האימון ארוחת צהריים מלאה.. מחכה שעה לאוכל לרדת קצת ואז מתחיל את האימון כפי שציינתי כמה שורות למעלה.. אחרי האימון אני שותה 2 כוסות מים, ונח.. בערב אני לפעמים אוכל ביצים.. או סתם לחם עם משהו.. יום ב' אני עושה ריצה של 10-15 דקות. לאחר הריצה שותה מים. לפני הריצה אוכל קצת גבינה צהובה עם לחם. ואז יום ג' אימון בבית.. ויום ד' ריצה וככה הלאה.. האם מה שאני עושה זה נכון וטוב? איזה טיפים תתנו לי כדי לשפר זאת? אפשר לציין שלקראת החופש הגדול אני ילך למכון כושר במקום האימונים בבית.. (לא בטוח). אחרי שתתנו לי ביקורת אם מה שאני עושה זה בסדר, תענו לי גם על שאלות אלו בבקשה: -במשך היום לשתות שתייה מוגזת,קולה וכו' זה בסדר? -לאכול לפעמים שוקולד ודברים מתוקים במשך היום זה בסדר? -אם אני ימשיך עם אימון ביתי הזה.. כמה זמן יקח עד שאני יראה תוצאות? (אם הוא נכון בכלל האימון הזה) -טיפים לשיפור האימון יתקבלו ... תודה רבה אני ישמח אם תענו לי על כל מה ששאלתי. ואפשר להוסיף שאני שוקל 58.. גובה 180 בערך.. דיי שחיף ![]() |
![]() |
![]() |