|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() http://img471.imageshack.us/img471/7...1492149th6.jpg
איך אני יכול להגדיל(אם אפשר) את האזור הנ"ל בלי להגדיל את המותניים ? לכל המתחכמים למיניהם, לא בשומן. אגב, נא לא להחמיא יותר מידי על הציור =]. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() לעבוד על הבטן
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
מנהל מחלקת התזונה
כללי:: משה גלעדי
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() אני מניח שאתה מתכוון לאיזור הזה:
![]() בעקרון , זה האיזור של ה"אלכסונים". כפיפות בטן רגילות ובאלכסון יעשו את העבודה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() למה הסיבים של הבטן בלבן והשאר אדום?
![]() |
#6 |
מנהל מחלקת התזונה
|
![]() זה לא השריר , זה הrectus sheath - זאת מעטפת של הישר בטני.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
הנה הפוסט המעולה שלאו פתח בנושא... http://atraf-f.net/or/showthread.php...F1%E5%F0%E9%ED ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
מנהל מחלקת התזונה
|
![]() אני אאלץ לא להסכים איתו , אם תסתכל על הכיוון של הסיבים תראה שבכיווץ של האלכסונים יש גם כיפוף לצד הנגדי וגם כיפוף קדימה. הפעולה שלו [שרלוונטית לנושא שלנו.. הוא גם תומך באברי הבטן] מוגדרת לפי ספר האנטומיה של Moore כך: Flexes and rotates trunk. כך שהוא עושה את שני הדברים. לא יודע מה זה אומר שעמוד השדרה לא טוב בלעשות את שני הדברים או מאיפה הוא הביא את זה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() תודה רבה על התשובות.
משה כפיפות בטן באלכסונים לא יגדילו לי את המותניים? כל הקטע שאני רוצה להגדיל את האזור הוא כדי שהמותניים הדיי רחבות שלי יראו פחות רחבות יחסית לגוף... עוד שאלה, אני עושה כפיפות עם 10 קילו מאחורי הראש הרגליים ב90 מעלות עם הגוף ואם עצמן אם אתה מבין למה אני מתכוון, עולה ל2 שניות ויורד עד השכמות וחוזר חלילה 12 חזרות 4 סטים ודקה וחצי מנוחה בין כל סט. אם לעשות את האלכסונים באותה צורה רק באלכסון או לעשות בשיטה אחרת? והאם יש בעיה שאני עושה גם את הכיפיפות בטן הנ"ל וגם האלכסונים? תודה רבה, אלי =] |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
מנהל מחלקת התזונה
|
![]() למה הכוונה במותניים? שמתי לך תמונה איפה השריר נמצא.
אני מקווה שהבנתי את התרגיל שאתה עושה. בכל אופן , בביצוע איטי ונכון אתה יכול לעשות את האלכסונים בלי משקל לפי דעתי. תעשה פחות סטים לאלכסונים , כי הם עובדים גם בכפיפות בטן רגילות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() כוונתי במותניים זה הדבר המרבוע הזה שציירתי פה מתחת לשרירי הבטן : http://img471.imageshack.us/img471/7...1492149th6.jpg
עם לא הבנתה את כוונתי מהציור היפיפה הנ"ל אז אני מתכוון לאזור שנמצא מתחת לאלכסונים ומעל הרגליים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
מנהל מחלקת התזונה
|
![]() בעקרון השריר נגמר בחלק העליון של העצם כך שגדילה שלו לא אמורה להרחיב את האיזור.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() אמרתי כבר את דעתי אלי.
אזור האלכסונים מקבל כבר מספיק דגש עם התרגיל שאתה מבצע,לעבוד על האלכסונים באופן ישיר רק יגרום להשלייה שאזור המותניים רחבות יותר(כאשר מסתכלים מאחורה) וכך גם צורת ה V Tape "מטושטשת". אם אתה עדיין עומד על שלך,תנסה לעבוד ככה במשך חודש וחצי ותראה את התוצאות ואת ההתקדמות ותבצע את השיקולים שלך עם להמשיך עם התרגיל או לא.
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() אתה אמרתה שזה יגדיל לי לי את המותניים נקודה.
לא אמרתה לי שמאחורה זה יראה כך וכך.. וגם רציתי לשמוע חוות דעת המשתמשים בפורום. ומה זה V tape ? |
![]() |
![]() |