|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() אני מתאמן כמעט כל יום עם משקולת של 11 ק"ג 3 פעמים ביום ( 5 סטים בכל יד של 10 חזרות ברציפות כשאני מעביר משקולת ליד השנייה כשאני מגיע ל10= סה"כ 50*3). ובזמן האחרון התחילו לכאוב לי העצמות בזמן שאני מרים את המשקולת וגם כשאני נוגע בעצמות זה כואב. אני מתכוון לעצם שבין הכף יד לבין המרפק. כואב לי כבר שבוע ואני מתאמן כבר כ4 חודשים עם משקולות.
תסבירו לי למה זה כואב? וגם האם האימון שלי ייתן לי תוצאות מהירות לשריר מחוטב וגדול כי אחרי 4 חודשים אני לא מרגיש בשיפור משמעותי ואני קורע תתחת באימונים ומרגיש אחרי אימון ממש קשה, שהשריר שלי יגדל . אבל אני לא רואה תוצאות. אני ממש מאוכזב כי אני רואה הרבה ילדים שנראים לי פלצנים ומתאמנים עם משקל קטן יותר משלי והאימון שלהם פחות קשה משלי ורואים עליהם כבר תוצאות אחרי איזה 3 שבועות. למה עליי האימון לא משפיע ככה? אשמח לקבל תגובות. (-: |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() קודם כל אל תתאמן 3 פעמים ביום.
תתחיל מזה שתהיה לך תכנית אימונים מסודרת ותפריט תזונה למטרות שלך. תן פרטים עליך, אני בטוח שהאנשים היותר ותיקים ומבינים ממני פה יעזרו לך. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תתאמן 3 פעמים FBW לא יותר מ 60 דקות אנ-אירובי. אל תגיע לכשלון שריר - אתה עדיין בהתחלה, אתה עלול להפצע. תקפיד על 48 שעות מנוחה בין אימון לאימון ותזונה מעולה. תעשה את כל אלו לפי הכללים (יש באתר הרבה מאמרים בנושא הזה כמו למשל "המדריך השלם לעלייה במאסה). http://www.israelbody.org/Index.asp?...ryID=81&Page=1 בהצלחה!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אתה מתאמן 3 פעמים ביום??? על אותו שריר
![]() ![]() 1) השרירים גדלים במנוחה ולא בחד"כ/ אימון 2) ואתה חייב תזונההההההההההההההה בלי תזונה ואימונים כמו שצריך אתה לא תגדל ואתה צריך להתאמן 4 פעמים בשבוע ולא 3 פעמים ביום 3 פעמים בשבוע:cry_1: |
![]() |
![]() |