|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מושעה
|
![]() P-a-n-1-c אתה רוצה להיות בעוקץ?אם כן בהצלחה!!זאת אחלה יחידה אחי!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
כרגע יש לי פרופיל 72 כי יש לי בעיה בברך שאני מטפל בה ובעזרת השם היא תעבור [שריר מקוצר בברך, זו בעיה שחולפת אז אנ'לא דואג] ואז אני אעלה פרופיל. מה שטוב זה שאני מתגייס במרץ 08 בגלל העתודה אז דחו לי את הגיוס [היה אמור להיות נוב' 07] מה שנותן לי עוד כמה חודשים לזה כי מתגייסי מרץ 08 האורגינלים צריכים לקבל מנילה רק בסביבות יולי.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ענקקק !! אני מת להגיע ליחידה הזאת
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
מושעה
|
![]() תאכלס חברה,זאת יחידה שבשביל להגיע אליה צריח קומבינות.בלי קשרים זה בעיה להכנס לשם.
ואני לא יפרט פה סיבות,תגלשו קצת בפורמים של מתגייסים וכאלה ותבינו לבד. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
יש מספיק אבל אנשים שמתקבלים לשם בלי קומבינות, ואני מכיר כמה כאלה.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]() גם אני תמיד רציתי להתקבל ליחידה הזאת.... עוד המון זמן לפני שחשבו על הכתבה הזאת...
זה או טייס או זה... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]() טייס אוו מה ???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
בכל מקרה מי שמקבל יום סיירות ועובר אותו ומתקבל לחובלים אבל לא רוצה להיות שם עדין שילך לשם ואז צריח ליפול בכוונה ואז אתה מקבל כניסה ישירה בלי גיבוש בלי כלום לעוקץ או לווטר(לוחמה בטרור)מה שאתה בוחר.וזאת דרך טובה להגיע לעוקץ כי לא צריח קומבינות. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
כי לפי מה שהבנתי הדרך היחידה היא דרך כפיר.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() עוקץ אחד היחידות האהבות שלי.
גם אני רוצה להתקבל לשם אבל זה יחידה שמאוד קשה להתקבל לשם קודם כל אתה צריך להתגייס לכפיר 900 ומשם לבקש גיבוש לעוקץ.. ובעוקץ עצמו תגיבוש עוברים ממש קצת אנשים משהו כמו 15-20% ובאים לגיבוש הרבה. ![]() בכל מקרה עכשיו אני מקווה לחיל הים :] יש למישהו איזה דברים על חיל הים אנשים? כעיקרון אני רוצה לשרת על דבורה.
![]() |
#12 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#14 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
נכון שבכללי הדרך להגיע לעוקץ זה להתגייס לחטיבה 900 חתיבת כפיר..ואז לעשות גיבוש.(לא קשה ביכלל)ואז להתקבל..או לא להתקבל ולהיות בגדודים. ויש את הדרך כמו שאמרתי לך שזה הכי טוב מין הסתם..כי להתקבל דרך חטיבה 900 זה בארך כמו ליזכות בלוטו...(אם אין לך קומבינות ביכלל) היו אצלנו בטירונות מספר חברה שהם נפלו מחובלים והם אוטומטית בלי גיבוש ובלי כלום ניכנסו לעוקץ או לווטר מה שהם רצו..(אנחנו החברה שכן צריחים ללכת לגיבוש רצינו להרוג אותם חחח כי הם מתקבלים בלי כלום)וזה על חשבונינו..אבל שיהיה להם בכייף הם אחלה חברה.בידיוק כמונו. בכל מקרה אם לא שמעת על הדרך הזאת שסיפרתי לך כרגע אז תיבדוק את זה...כי זה בידיוק כמו שהחברה שנופלים משייטת 13 יכולים לקבל אגוז בלי גיבוש. ועוד הרבה כאלה..ואם אגוז זה אותו סיפור להתקבל לשם..אם תתגייס לגולני ותעשה גיבוש ל-אגוז,פאלסר ועוד איזה יחידה אז בסופו של דבר לאגוז קשה להגיע לפאלסר שלהם יותר קל. *בוא שמע מילים של מפקד מעוקץ,"אפילו שהאית בין השפיצים בגיבוש אם לא אה הכי שפיץ יש סיכוי שלא תתקבל כי החברה האחרים מקומבנים". *אני יתן לך דוגמה לקומבינה-חבר טוב שלי התקבל לחטיבה 900 החלום שלו זה גולני.לא משנה מה הוא עשה והוא עשה הרבה לא רצו לתת לו.אמרו לו אתה בחטיבה 900 סגור. שכן שלו אלוף בצבא,עשה כמה טלפונים ובגיוס הוא הלך לאוטובוס של גולני.ועכשיו הוא שם בגדוד 51. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Banned
|
![]() Panic
אחלה כתבה תודה ובהצלחה שיהיה לך ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() הם סיפחו את עוקץ לכפיר כדי לחזק אותם אבל בתאכלס
הדרך הכי קלה זה לעשות את מה שוין דיזל אמר בגלל שאם אתה מנסה להגיע דרך יחדת כפיר אחים או חברים של אחים מושכחים את המקורבים אליהם ומשארים את אלה בלי הקומבינות בצד |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() דווקא חבר טוב שלי בלי קומבינות התקבל עכשיו לעוקץ. ארנבות.
אגב לוין דיזל, לא צריך ליפול משייטת בשביל להגיע לאגוז, חבר שלי ירד מחובלים וקיבל אגוז בלי גיבוש. חוץ מזה, אתם מכירים את הבדיחה על איך ממלאים את חטיבה 900? אומרים שיש גיבוש לעוקץ, מלא חברה מגיעים ואז אומרים להם שאין מקום ודופקים אותם ב900. חח |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אשקרה ככה זה חחח |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() בסדיר שלי היינו עובדים הרבה עם עוקץ באיו"ש כי לא היו לנו כלבים ביחידה
ובחלק מהמבצעים היינו חייבים לבדוק אם יש מיקוש/מטענים/מארב ובשביל זה הם הטובים ביותר אני זוכר מבצע אחד שמחבל ירה בכלב שנכנס לבית שבו הוא היה אחריי שהבית כותר המפעיל של הכלב ישב ובכה כמו ילד קטן במשך איזה שעה אחר כך אתם לא מאמינים איזה קשר יש בין הלוחם והכלב שלו ביחידה הזאת. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
מי שרוצה יוצא לגיבוש |
|
![]() |
![]() |