|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() יש המון בודיבילדרים צעירים בעלי פוטנציאל מטורף!
מי לדעתכם עתיד יום אחד לקחת את האולימפיה? אני מהמר על ג'ימס "פלקס" לואיס. בגיל 19 כבר לקח את מר יוניברס לנוער. כיום בגיל 21 נראה מקצוען ברמה! ![]() תראו אותו ליד המקצוען Hidetada Yamagishi שהתברג לאחרונה במקומות מכובדים ואם איני טועה גם העפיל לאולימפיה! ![]() תוסיפו עוד!
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() אתה רוצה להגיד לי אחי שהמפלצות האלה בני 19 בערך?!!!??!?!
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
שמתי את התמונה רק לממד להראות איזה פוטנציאל ילד בן 21 לעומת מקצוען בן 30 שהעפיל לאולימפיה.
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() מה!!!
הוא בגיל 21 ? אחי תביא עוד תמונות שלו ייאו הוא ממש ענק!! לא יאמן סוס!
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
מושעה
|
![]() בוא נגיד כך הוא לא יהיה מר אולימפיה ב-6-7 שנים הקרובות,אם ביכלל, אז אין מה לדבר בנתיים..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
תודה על המידע, בן
![]() |
![]() |
#8 |
יואב טל
כללי:: חובב מושבע על ענף פיתוח הגוף
עוסק ב:: קידום הענף פיתוח הגוף בישראל
חדר כושר: go-active
|
![]() הם לא צעירים אבל בהחלט פוטנצייאלים ויקטור מרטינז וטוני פרימן .
זהו ספורט מטורף הכל תלוי בבריאות הם בעצמם לא יודעים מה יקרה איתם בעוד שנה ![]()
![]() |
#9 |
מתחרה מקצועי - חבר על
|
![]() עלי טבריזי עוד כמה שנים יקח
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
מושעה
|
![]() יש לי חוברות של פיתוח גוף ולפני 10 ו 15 שנה .חיפשתי שם את הצעירים הסוסים שזכו במר יוניברס הצעיר וכל מיני תארים,והשמות שלהם לא מוכרים ז"א לא יצא מהם כלום.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
יואב טל
כללי:: חובב מושבע על ענף פיתוח הגוף
עוסק ב:: קידום הענף פיתוח הגוף בישראל
חדר כושר: go-active
|
![]() זהו ספורט שלא ניתן לנחש או לנבאות מה יהיה מחר הכל שם נורא דרסטי ומסוכן ישנם מיליון סיבות להיכשל בדרך להגיע להתחרות באולימפייה הסיכוי הוא כמו לזכות בלוטו . מלבד גנטיקה והתמדה והשקעה ישנם המון פרמטרים שלא תלויים בכלל בספורטאי לכן לא ניתן לדעת מה יהיה בעוד שנה
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() לפי דעתי טריי ברואר יקח את האולימפיה בעתיד הבחור רק בן 21 ויש לו ת'רגליים אחד הטובות שיש גם באולימפיה. אבל אל תשכחו שג'יי יתחרה עוד כמה שנים אז לא נראה לי שמשהו מהצעירים יקח בקרוב.
http://www.youtube.com/watch?v=fMkKd...elated&search= הביאו כבר הרבה פעמים אבל עוד פעם בשביל שמי שלא ראה.
![]() |
#13 |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() פלקס לאויס הזה היה מתאמן עם דוריאן ייטס בעצמו, כלומר קיבל ממנו אימונים אישים אחד על אחד בחינם
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() ![]() האיש הזה יהיה מר.אולימפיה באיזשהו שלב. הוא חייב להיות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() אני אומר ש"סטסוס" ייקח עוד כמה שנים את אולימפיה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() http://www.musclegallery.com/paco/p5.jpg
רואים לו תביצה מבצבצת :| |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() יש אחד די צעיר
בן 17 הבחור לא יודע עם אתה מכיר אליאב קרייסלר עוד כמהשנים טובות הוא יקבל ויזה לשהות באמריקה ואתה תיראה אותו מתחרה עם מסה שלא תבייש את קולמן יש עוד אחד שאותו בילדים שלך יעריצו כי הוא ממש צעיר לא יודע עם אתה מכיר קוראים לו סטס או בכינוי שהודבק עליו עקב היותו סוס "סטסוס" הילדים שלך יראו אותו בטלויזיה ככול הניראה בתחרויות פאוורליפטינג הילדים שלך יבקשו ממנו חתימות אתה תראה סמוך על סמוכי
![]() |
#18 |
|
![]() נראה מעניין!
![]() |
#19 | |
|
![]() ציטוט:
חחחחחחח תודה אחי!
![]() |
![]() |
#20 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
אם היחס לספורט בארץ יישאר כמו שהוא, ימשיכו לקום סוסים כמו אליאב וסטס, אבל החזירים יגיעו לירח בכוחות עצמם לפני שיהיה מר אולימפיה ישראלי.
![]() |