ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף-כללי

פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 27-04-07, 15:52   #1
oRis
חבר פעיל

הסמל האישי שלoRis

ברירת מחדל זימון למיון ביחידות ל-גיבושון דובדבן וצנחנים כנסו

בתאריך29/04/200

קיבלתי את זה חח ורק היום ראיתי מישהו גם הולך משהו

כידי ללכת ביכלל מה אתם אומרים !$?!$?
ישן 27-04-07, 16:00   #2
סוליקו
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

הסמל האישי שלסוליקו

אני קבלתי ל10.5 ! תדחה ותהיטה איתי !
סוליקו מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 27-04-07, 16:11   #3
Gamerrrrr
חבר פעיל

הסמל האישי שלGamerrrrr

גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט

לך מה אכפת לך, במקרה הגרוע תהיה בדובדבן או שלא תתקבל, במקרה הטוב תהיה בצנחנים
Gamerrrrr מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 27-04-07, 16:13   #4
P-a-n-1-c
Banned

עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Gamerrrrr
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
P-a-n-1-c מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 27-04-07, 16:14   #5
Gamerrrrr
חבר פעיל

הסמל האישי שלGamerrrrr

גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט

ציטוט:
פורסם במקור על ידי P-a-n-1-c
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
.
ישן 27-04-07, 16:17   #6
P-a-n-1-c
Banned

עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.

דובדבן דווקא עושים הרבה..
P-a-n-1-c מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 27-04-07, 16:18   #7
shikoLM
IsraelBody VIP - חבר יהלום

הסמל האישי שלshikoLM

אם כבר לך רק בשביל הסיכוי להגיע לדובדבן, אין שום סיבה בעולם שתעשה אתה זה לעצמך
ותהפוך לצנף

shikoLM מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 27-04-07, 16:20   #8
Gamerrrrr
חבר פעיל

הסמל האישי שלGamerrrrr

ציטוט:
פורסם במקור על ידי P-a-n-1-c
דובדבן דווקא עושים הרבה..
דובדבן זה בסדר גמור אבל צנחנים שולטים, לא משנה שיקו מה תגיע, צנחנים זאת מורשת!
ישן 27-04-07, 16:25   #9
shikoLM

הסמל האישי שלshikoLM

ציטוט:
דובדבן זה בסדר גמור אבל צנחנים שולטים, לא משנה שיקו מה תגיע, צנחנים זאת מורשת!
הכל בצחוק, צנפים הם אחלה חבר'ה רק חבל שהם צהובים כל כך...
מבחינת קווים, ממה שאני יודע, הם בערך כמו כל שאר החטיבות יש רוטציה לפעמים חם יותר לפעמים פחות.

ישן 27-04-07, 16:31   #10
Gamerrrrr
חבר פעיל

הסמל האישי שלGamerrrrr

ציטוט:
פורסם במקור על ידי shikoLM
הכל בצחוק, צנפים הם אחלה חבר'ה רק חבל שהם צהובים כל כך...
מבחינת קווים, ממה שאני יודע, הם בערך כמו כל שאר החטיבות יש רוטציה לפעמים חם יותר לפעמים פחות.
אתה ביחס"ר גבעתי לא?
ישן 27-04-07, 16:32   #11
Vin diesel
מושעה

ציטוט:
אתה מסטלבט? מה זה תומרת במקרה הגרוע תהיה בדובדבן?(הגיבוש של צנחנים זה יומיים,יותר נכון יום אחד פיזי,ביום הראשון זה רק ריצה)
בשביל להגיע לדובדבן,אתה צריח לסיים את הגיבוש של צנחנים להיות שפיץ.ואז יתחשבו בך ויראו איך אתה ברעיון ואם אתה "תותח" יגידו לך שאחרי/במהלך הטירונות בצנחנים אתה תעשה גיבוש של 4 ימים בשביל להתקבל לדובדבן.לדובדבן יותר קשה להגיע.
ודרך הגב צנחנים של פאם זה כבר לא צנחנים של היום.
*oRis אתה ביכלל רוצה להיות ג"בניק לא?
Vin diesel מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 27-04-07, 16:35   #12
Gamerrrrr
חבר פעיל

הסמל האישי שלGamerrrrr

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Vin diesel
אתה מסטלבט? מה זה תומרת במקרה הגרוע תהיה בדובדבן?(הגיבוש של צנחנים זה יומיים,יותר נכון יום אחד פיזי,ביום הראשון זה רק ריצה)
בשביל להגיע לדובדבן,אתה צריח לסיים את הגיבוש של צנחנים להיות שפיץ.ואז יתחשבו בך ויראו איך אתה ברעיון ואם אתה "תותח" יגידו לך שאחרי/במהלך הטירונות בצנחנים אתה תעשה גיבוש של 4 ימים בשביל להתקבל לדובדבן.לדובדבן יותר קשה להגיע.
ודרך הגב צנחנים של פאם זה כבר לא צנחנים של היום.
*oRis אתה ביכלל רוצה להיות ג"בניק לא?
הייתי ציני :P
ברור שדובדבן היא יחידה טובה, ובלי קשר חטיבת הצנחנים תמיד תהיה החטיבה המיוחדת מבין חטיבות החי"ר, בעיקר בגלל הייעוד שלה (שהיא לא ממש עוסקת בו)
ישן 27-04-07, 16:46   #13
shikoLM

הסמל האישי שלshikoLM

ציטוט:
אתה ביחס"ר גבעתי לא?
אני כבר בשום מקום או יותר נכון בבית, הסיכוי שלי לחזור לחטיבה אחרי הניתוח שעברתי שואף לאפס.

ישן 27-04-07, 16:53   #14
Gamerrrrr
חבר פעיל

הסמל האישי שלGamerrrrr

ציטוט:
אני כבר בשום מקום או יותר נכון בבית, הסיכוי שלי לחזור לחטיבה אחרי הניתוח שעברתי שואף לאפס.
בא לך לפרט???
ישן 27-04-07, 17:00   #15
shikoLM

הסמל האישי שלshikoLM

ציטוט:
בא לך לפרט???
עניין לא ממש נעים, פציעה באימון מתקדם שהחמירה בקו לכדי ניתוח שלאחריו שלחו אותי לשנה החלמה בבית, מונפץ לחלוטין הצבא פשוט מכסת"ח על עצמו בצורה מטורפת. המנתח אישר לי לא מזמן לחזור לפעילות גופנית, אמנם מוגבלת אבל ברמה סבירה, והצבא פשוט לא מוכן לשמוע מבחינתו לשחרר אותי על 21 מחר העיקר שהתביעה מול משרד הביטחון לא תגדל.

ישן 27-04-07, 17:33   #16
Vin diesel
מושעה

ציטוט:
קרע במיניסקוק?ברצועה?בברך?
ישן 28-04-07, 00:19   #17
shai224

הסמל האישי שלshai224

ציטוט:
פורסם במקור על ידי oRis
בתאריך29/04/200

קיבלתי את זה חח ורק היום ראיתי מישהו גם הולך משהו

כידי ללכת ביכלל מה אתם אומרים !$?!$?
צ'מע אחי אני עשיתי את ה"גיבוש" הזה ואני קצת יפרט לך לגביו...
אז ביום הראשון שאתה מגיע לשער צפון איפה שרשום לך שם , מבלבלים לכם קצת את השכל בהקשר של מי שלא עובר יוכל להגיע גם ליחידות שונות וטובות כמו עוקץ ויהלום וכל שאר היחידות למיניהן.
לאחר הראיון הזה יש לך מבדק רפואי שבו רופא/חובש בודקים אותך , דופק,ל''ד,חום ולאחר מכן אתה מקבל את האישור מהם שאתה אכן כשיר לגיבוש...
בהמשך יביאו לך מדים בלאי משנת 80 ומשהו אני לא כל כך זוכר ויחלקו אותכם לקבוצות.
לאחר החילוק לקבוצות ישלחו אותכם ל"עבודות" קטנות כמו מטבח , ניקיון של עלים בחוץ ועוד כל מיני שטויות כי בסופו של דבר אין כל כך הרבה מה לעשות איתכם ואפשר לנצל אותכם לטובת עבודה אז למה לא?
בכל מקרה , לאחר סיום העבודות שלכם תתבקשו להגיע לשיחה עם מילואימניק כלשהו שיסביר לכם שאתה הולכים לעבור מבחן בראור ויחלק אותכם למספרים..
אחרי זה תתחיל ריצה של כ 2 ק''מ שבה אסור לך לעלות מעל 10 דק' שזה נראה לי מגוחך אבל צחק צחק אנשים נופלים בזה !
לאחר הריצה ישלחו אותכם לארוחת ערב ואחריה מסדר ציוד לקראת הגיבוש עצמו שיתחיל בסביבות 3 בלילה.
במהלך שעות השינה שינתנו לכם תצטרך לשמור איזה חצי שעה משהו כזה מחוץ לאוהל...ואז באמצע הלילה המילואימניקים יגיעו ויתחילו את השעשוע שלהם (הגיבוש שלך!)
בגדול הגיבוש ממש לא קשה וכדאי לך מאוד ללכת והם לא מסתכלים על מי ראשון ומי שני ואני אומר לך בתור אחד שעזר ב3 גיבושים האחרונים שהיו..
למגבשים יש דפים קטנים שבהם יש טבלאות ואת המספרים שלכם ובכל טבלה רשום רמת המוטיבציה שלך , העזרה שאתה מעניק לאחרים ורמת החשיבה היצירתית שלך שאותה הם בודקים לקראת סוף הגיבוש ,אל תנסה להיות ראשון כי הם שונאים לרוב את אותם האנשים! תהיה תמיד באמצע וגם אם תהיה בסוף אז גם לא נורא העיקר תזכור לא להקשיב לכל השטויות שהם זורקים לך כמו "אתה אחרון אז תפרוש" , הם גם תמיד יגידו לצוות שבו תהיה במידה ותגיע אחרון "אתם רואים מס 6 כרגיל תוקע אותכם ומגיע אחרון עכשיו בגלל זה תעשו עוד ריצה עם שקי חול..." ועוד כל מיני שטויות כאלו שינסו לשבור אותך ולפרוש מהגיבוש! אבל תכלס הגיבוש עצמו יהיה עד השעה 9 או 9 וחצי גג! ולאחר מכן יודיעו לכם מי עבר ומי לא!
בקיצור אחי אם אתה מחליט ללכת ויש לך עוד שאלות אז חופשי אתה מוזמן לשאול בכיף אחי!
shai224 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 28-04-07, 00:33   #18
trhetrhe
חבר פעיל

הסמל האישי שלtrhetrhe

עוסק ב:: מדריך חדר כושר ממכללת "גבעת וושינגטון"
שלח הודעה דרך ICQ אל trhetrhe שלח הודעה דרך MSN אל trhetrhe

גם אם אתה מתקבל לדובדבן, זה לא אומר שאתה תמשיך.....במהלך האימון המתקדם בדובדבן חצי מהחיילים שהתקבלו לדובדבן נושרים והולכים או לגולני או לגבעתי!
trhetrhe מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 28-04-07, 03:15   #19
oRis
חבר פעיל

הסמל האישי שלoRis

ציטוט:
פורסם במקור על ידי shai224
צ'מע אחי אני עשיתי את ה"גיבוש" הזה ואני קצת יפרט לך לגביו...
אז ביום הראשון שאתה מגיע לשער צפון איפה שרשום לך שם , מבלבלים לכם קצת את השכל בהקשר של מי שלא עובר יוכל להגיע גם ליחידות שונות וטובות כמו עוקץ ויהלום וכל שאר היחידות למיניהן.
לאחר הראיון הזה יש לך מבדק רפואי שבו רופא/חובש בודקים אותך , דופק,ל''ד,חום ולאחר מכן אתה מקבל את האישור מהם שאתה אכן כשיר לגיבוש...
בהמשך יביאו לך מדים בלאי משנת 80 ומשהו אני לא כל כך זוכר ויחלקו אותכם לקבוצות.
לאחר החילוק לקבוצות ישלחו אותכם ל"עבודות" קטנות כמו מטבח , ניקיון של עלים בחוץ ועוד כל מיני שטויות כי בסופו של דבר אין כל כך הרבה מה לעשות איתכם ואפשר לנצל אותכם לטובת עבודה אז למה לא?
בכל מקרה , לאחר סיום העבודות שלכם תתבקשו להגיע לשיחה עם מילואימניק כלשהו שיסביר לכם שאתה הולכים לעבור מבחן בראור ויחלק אותכם למספרים..
אחרי זה תתחיל ריצה של כ 2 ק''מ שבה אסור לך לעלות מעל 10 דק' שזה נראה לי מגוחך אבל צחק צחק אנשים נופלים בזה !
לאחר הריצה ישלחו אותכם לארוחת ערב ואחריה מסדר ציוד לקראת הגיבוש עצמו שיתחיל בסביבות 3 בלילה.
במהלך שעות השינה שינתנו לכם תצטרך לשמור איזה חצי שעה משהו כזה מחוץ לאוהל...ואז באמצע הלילה המילואימניקים יגיעו ויתחילו את השעשוע שלהם (הגיבוש שלך!)
בגדול הגיבוש ממש לא קשה וכדאי לך מאוד ללכת והם לא מסתכלים על מי ראשון ומי שני ואני אומר לך בתור אחד שעזר ב3 גיבושים האחרונים שהיו..
למגבשים יש דפים קטנים שבהם יש טבלאות ואת המספרים שלכם ובכל טבלה רשום רמת המוטיבציה שלך , העזרה שאתה מעניק לאחרים ורמת החשיבה היצירתית שלך שאותה הם בודקים לקראת סוף הגיבוש ,אל תנסה להיות ראשון כי הם שונאים לרוב את אותם האנשים! תהיה תמיד באמצע וגם אם תהיה בסוף אז גם לא נורא העיקר תזכור לא להקשיב לכל השטויות שהם זורקים לך כמו "אתה אחרון אז תפרוש" , הם גם תמיד יגידו לצוות שבו תהיה במידה ותגיע אחרון "אתם רואים מס 6 כרגיל תוקע אותכם ומגיע אחרון עכשיו בגלל זה תעשו עוד ריצה עם שקי חול..." ועוד כל מיני שטויות כאלו שינסו לשבור אותך ולפרוש מהגיבוש! אבל תכלס הגיבוש עצמו יהיה עד השעה 9 או 9 וחצי גג! ולאחר מכן יודיעו לכם מי עבר ומי לא!
בקיצור אחי אם אתה מחליט ללכת ויש לך עוד שאלות אז חופשי אתה מוזמן לשאול בכיף אחי!
פשש תודה אח שלי ...איך אתה יודע את כל זה ?
ישן 28-04-07, 03:37   #20
Vin diesel
מושעה

ציטוט:
פורסם במקור על ידי oRis
פשש תודה אח שלי ...איך אתה יודע את כל זה ?
נשמע כיאילו הוא היה שם...
הוא רשם לך הכל חוץ מדבר אחד.
*ביום הראשון שאתם יושבים שם ומזיינים לכם תשכל על כל מה שהולך להיות וזה..אחרי זה גם תצטרך למלות הרבה טפסים/וכל מיני ניירות בשבילם..זה איזה כמה שעות השקרה.
תגובה