|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() הינה תמונה שלי:::: http://img527.imageshack.us/img527/2168/img0677rd0.jpg
{אני בן 14 עוד שבועיים 14 ואני לא במכון אני מיתאמן בבית בקרוב ממש בקרוב אני הולך למכון} |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
משתמש ותיק
|
![]() יפה מאוד לגילך........
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() תודה אחי עוד תגובות..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
חדר כושר: תקוותנו אשקלון
|
![]() למה אתה מקשקש על הקיר?
ולמה אתה רק שם תמונות?
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() האמה גדולה יפה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
![]() אחלה תמונה אחי תכנס לחדר כושר תיתאמן שבוע וחצי תיתרגל לשרירים תבוא לפה נבנה לך כולם תוכנית בת :):):):) נעשה אותך חיה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() Lol אחי..דחוף לשפר ידיים...אמה גדולה מדיי!@!@!
|
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() מה ההבדל מהתמונה הקודמת?? תפסיק לחשוב שאתה פלא גנטי כי אתה לא
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() חח גם אני רציתי להגיד את זה :p
הוא אשכרה עם פוזות יותר משלי :p |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() לא גדלת מאז הפעם שעברה....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() לא רע.. תתאמן במכון, תאכל נכון, תחזור עוד 3 שנים חחחח
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
גם אתה צריך להוריד קצת הילוך גיימר. ברור שיש לך מאסה אבל המאסה קצת עלתה לך לראש. תהיה קצת יותר נחמד לאחרים ויותר מפרגן ותלמד גם לקבל תגובות קצת יותר בונות מ"וואו איזה סוס!" עריכה: כשאני אומר תלמד לקבל אני מתכוון שלא תבוא עכשיו למשל ותגיד "שתוק כי אתה בטח שחיף שלא מרים רבע ממה שאני מרים!" אלא תלמד לקבל. ממש טוב לגילך. אמה מפחידה
![]() ![]() ![]() נתונים התחלתיים: משקל: 76, היקף טבור: 86.5, אחוז שומן: 22% לפני אחרונה אצל גיל (8 ביולי, 2007): משקל: 70, היקף טבור: 79, אחוז שומן: 14% לאחרונה אצל גיל (16 באוגוסט, 2007): משקל: 67.7, היקף טבור: 75, אחוז שומן: 12.5% יאללה עוד קצת כוסעמק. בסוף החיטוב - תמונות, פאטי נחשף. :P סבלנות! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
למה תמיד אתה מגיב בשלילה לאחרים? תעיף מבט בתגובות הקודמות שלך ותיראה שאתה תמיד מיתייחס לא יפה לאנשים שמעלים תמונות שלהם כאן |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
הושעה
|
![]() גוף נחמד מאד! דווקא גדלת.
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
וכשאני חושב על זה שנייה, אם אין לו מסה משהו אז אני ישקר לו? אם שחיף 44 קילו על 180 יעלה תמוונת תגיד לו יש לו פוטנציאל?! אתם רק יוצאים צבועים ודפוקים, אני אומר את האמת ומי ששחיף אני אומר לו שהוא שחיף מי שהוא שמן אני אומר לו שהוא שמן אז אל תשגעו אותי כי האחוז של האנשים פה בפורום שנראים באמת טוב הוא אולי 10% מתוך כל המשתמשים פה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]() איתי, יש מצב הם מתכוונים להתבטאות...
אפשר לענות לבנאדם מנומס בסגנון: "אתה שחייףףףףף" קיצר אני עם גיימר לכל אורך הדרך ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
הושעה
|
![]() זה פורום בודיבילדינג למחצה כזה חחח...
![]() |
#20 |
אזהרה מס' 1 - אי ציות לחוקי הפורום
|
![]() נחמד...
ביותר