|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
יואב טל
תאריך הצטרפות: Nov 2005
הודעות: 2,814
כללי:: חובב מושבע על ענף פיתוח הגוף
גיל:: 34
עוסק ב:: קידום הענף פיתוח הגוף בישראל
חדר כושר: go-active
|
משהו שקיבלתי במייל היום על אוכל שווה קריאה .
תיאבון בריא/רויטל פדרבוש 11. איזה שמן זית לצרוך: שמן זית נחשב לשמן בריא מאוד, אבל מומלץ לצרוך רק שמן זית כתית מעולה (ולא כתית רגיל או הגרוע מכולם - מזוכך). שמן זית כתית מעולה נעשה מזיתים, ללא שימוש בכימיקלים ועיבוד כלשהו ולכן הוא הבריא, ויש הטוענים שגם הטעים ביותר. 12. למה כן לטגן בשמן זית: בניגוד לסברה הרווחת, שמן זית דווקא מצוין לטיגון, במיוחד אם מוסיפים לו חתיכת גזר קטנה. הגזר מעלה את טמפרטורת השריפה. שמן שנשרף יש לזרוק תמיד, כי זה אומר שהוא התחמצן וגורם יותר נזק מתועלת. 13. באילו שמנים להשתמש: כל השמנים המזוככים נחשבים לפחות בריאים ובכללם גם שמן קנולה. הזיכוך מוציא מהשמן הרבה תכונות טובות. מי שיכול לעבור
__________________
מדריך חדר-כושר מוסמך, בוגר מכון וינגייט משנת 1998 . מתחרה לשעבר במר ישראל לנוער מטעם איגודNABBA 1993 94 הכתב הראשון של ישראל בודי . |
![]() |
![]() |