|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3241709,00.html
שמעו אני מכיר את הבחור הזה וזה ממש מצחיק.... הבנאדם שואל אותך כמה כמה אתה אומר 1-0 הוא שם לך בפיתה.. ![]() :):):):) ראיתי את זה נשפחתי!! ![]() חחחחח איזה אנשים שרוטים... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() מצחיק מצחיק אבל הבן אדם טוחן כסף בכמויות אדירות וזה הכל בגלל שיש לו גימיק עם כל החרטא הזה תאכלס יש מקומות הרבה יותר טובים ממנו
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() סביח - מתכון לחרבון מאסיבי, אגרסיבי מיליטנטי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() חח קרע אותי בסרטון שהוא אמר החיים שלך מתחלקים לשניים לפני שאכלת את המנה ואחרי
חח חש את עצמו כולה פיתה עם חציל וירקות |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
מנהל מקצועי
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חזקק! מה זה באמת רציני?אם אני בא לגבעתיים ואומר."שים לי מנה..חומוס סלט ציפס וכו'" הוא לא נותן לי מנה?! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() וואי חחחחחח דבר יצירתי עשה...
אנשים ככה יאוהבו יותר לקנות אני חושב..
![]() |
#7 | |
|
![]() ציטוט:
אבל עובדה שהרבה הולכים אליו בשביל החרא הזה... אפילו אני... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
מנהל מקצועי
|
![]() ציטוט:
נלך לאבו חסן ביפו..תקבל חומוס לפנים ![]() (אני מרגיש כמו נאור ציון עם ההופעה הזאת שלו...חח) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחח אני גר בדיוק 2 דקות הליכה מהמקום...
בעבר הייתי אוכל שם המון.. שמנה הייתה עולה 10 שקל.. לפני כמה שנים היום זה כבר עולה 15 או 16, הוא העלה תמחיר חבל על הזמן :] אני אוכל שם פה ושם עם חברים.... יש לו קטע דפוק, עמבה- מכבי ת"א , חריף - הפועל ת"א. נגיד אתה רוצה כפית אחד של עמבה וחצי כפית חריף אז אתה אומר לו 1-0 מכבי, הפועל משקוף או החמצה חחח... --- הבנאדם רק דפוק, הוא עושה פול כסף, אבל פול.. בסביבות ה10-8 שקל רווח על כל מנה, אנשים עומדים אצלו בתור כמו לשיפודים אצל גאידמק.. הוא מרביץ ביום טוב 1000 מנות. הוא שקוע בהימורים.. כבדים אחושרמוטה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() הייתי אצלו כמה פעמים. באמת מצחיק, אבל לא עד כדי כך טעים.
הסביח הכי טעים זה סביח פרישמן בת"א
![]() ![]() ![]() נתונים התחלתיים: משקל: 76, היקף טבור: 86.5, אחוז שומן: 22% לפני אחרונה אצל גיל (8 ביולי, 2007): משקל: 70, היקף טבור: 79, אחוז שומן: 14% לאחרונה אצל גיל (16 באוגוסט, 2007): משקל: 67.7, היקף טבור: 75, אחוז שומן: 12.5% יאללה עוד קצת כוסעמק. בסוף החיטוב - תמונות, פאטי נחשף. :P סבלנות! |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
כללי:: .............
עוסק ב:: ..........
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחחחחח
![]() |
#13 | |
|
![]() ציטוט:
הגדרה רפואית של פלוץ: גז ריחני, היוצא מחור עצבני, המבשר על בואו של הקקה ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
מנהל ראשי
|
![]() המקום הזה של עובד לא נורמלי, אני זוכר בצבא כולם היו רוצים ללכת לאכול שם אם היה לנו אבטחת טרמפיאדות באיזור. תמיד אחרי זה השומרים היו הולכים לאכול שם.
אני אישית לא אכלתי שם. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
עוסק ב:: גויאבות, מישמיש... ירקות, פירות.
|
![]() חיקוי של דר. שקשוקה מארץ נהדרת
![]()
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() יש לנו בבת-ים אחד כזה,
נעלי בית=סלט חומר אדום=חריף חומר לבן=טחינה בקיצור גם כל מיני שטויות כאלה ואנשים קונים אצלו רק בגלל שהוא מצחיק. האוכל שם זוועה השמן בצ'יפסר מתחלף כל חודשיים שלוש בדוק
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() איזה שטויות זה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() השפה הזאת וכל ההתנהגות שלו בדוכן זה מה שעושה אותו. כי תכלס, הסביח הזה זה סתם מנה עלובה לא הכי טעימה, ואין שם שום דבר עיקרי, יענו בשווארמה יש בשר, בפאלאפל יש פאלאפל, פה מה החלק העיקרי במנה? החצילים? זה תכלס פיתה עם כל מני שטויות שלא קשורות לכלום, ודרך אגב הוא גנב את זה מהסביח המקורי שדיי קרוב למקום שלו.
מה שעוד יותר רקוב, זה שלפעמים הוא לא נמצא ואחותו עובדת בדוכן, והיא לא עושה את ההצגה שלו, אז אם אתה בא לשם ביום שהיא נמצאת אתה נדפק...
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |