|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() בעקבות האשכול הזה
http://www.atraf-f.net/or/showthread.php?t=19095&page=5 כול מי שהשאיר לי מוניטין שלילי סתם ככה כדי להרוס או כדי לקלל ב"אילום שם" וחשב שהוא חכם גדול אז הוא טעה תאמינו לי שהדבר האחרון שמעניין אותי זה איזה מוניטין יש לי אבל הקללות המגעילות שאתם משאירים סתם ככה זה ממש מגעיל ילדים קטנים . אז לסיכום נעשה את זה זריז אמרתי שאני יברר מי קילל וביררתי אז gil-Nissim ימצטלם עם אמהות תקשיב טוב עם יש לך בעיה איתי אתה יכול לדבר באיסיקו ולפתור אותה ולא לשחק אותה מנהל ולתת לי אדום ולרשום "שימוש בשפע בוטה" תפסיק לשחק אותה מנהל לפני שכול המוניטין שלך יהיה אדום DMX יחבית מה אתה עושה פה? אתה לא נראה אפילו כמו אחד שרשום בחדר כושר(אתה רשום ביכלל?) רושם לי חפש מי ינענע אותך יגועל לך תוריד את הנחש קוברה שיש לך החזה והבטן ואז דבר איתי ישחיף . סהר! אין לי מושג מה הקטע שלך ועם יש לך בעיה איתי אתה יכול דבר איתי ונפתור ביחד סיקס פאק באמא שלי שאתה ילד קטן שם מוניטין אדום בכול הזדמנות מה יענו לא התבגרת? אתה מהילדים הקטנים האלו שהם בנני 19 ועדיין זורקים שקיות מים מהחלון? תתבגר אחי היו לנו כמה מריבות זה לא אומר שאתה צריך להתנהג כמו ילד קטן עכשיו idan987 לא יודע מה אתה רוצה אבל לפחות לא קיללת המנופח והקול פעם ראשונה אני שומע עלייך ואל תגיד לי חאלס ואל תחלק לי הוראות אני לא עובד עצלך . טרמינייטור לך לאיזה חברת הבטחה חויה בלאט במילא זה מה שיצא ממך שתגדל ועד הדרך אני רוצה להגיד תודה לחברה שעזרו ונתנו ירוקים סתם ככה Naor Pinto משה .ב TZAHI10 P-a-n-1-c STASUS ועם שחכתי מישהו מצטער תודה חברה אני סיימתי את שלי פה