|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() יש באמת הבדל משאר פורמולת הקראטין ?
ואיזה טעם אתם ממליצים ?
![]() |
#2 |
מנהל מחלקת התזונה
כללי:: משה גלעדי
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() מבחינה מדעית , לא , אין הבדל. אבל כמובן שעכשיו יהיה פה שוב מגה-ויכוח מיותר על העניין הזה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() משה צודק , לא הוכיחו שקריאטין מסויים יותר טוב מקריאטין אחר.
תקנה מונוהידרייט טהור.
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יש לך אולי קישור\הסבר ? כי אחרי הכול שינו את הפורמלה משאר המוצרים.. **עריכה** יש לי קראטין טהור. פשוט שמעתי שהקראטין הזה בהרבה יותר טוב, ויש תגובות טובות עליו. לכן אני מתייעץ איתכם.
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
דווקא הבנתי שהקראטין אטיל אסטר חזק במיוחד!
![]() |
![]() |
#7 |
מנהל מחלקת התזונה
כללי:: משה גלעדי
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() לא שינו את הקריאטין. שמו שם סוכר ענבים , לא בכמות מספקת בשביל ליצור הבדל בספיגה של הקריאטין.
Factors affecting skeletal muscle creatine uptake After creatine supplementation, some individuals experience a marked increase in muscle creatine concentrations (>30%), whereas others experience little or no change.[55] Several factors can explain this large intersubject variability, but initial muscle creatine content may be the most important determinant of muscle creatine uptake after supplementation. [55] For instance, subjects with lower muscle creatine concentrations have the largest increase in muscle creatine after supplementation, whereas subjects with higher muscle creatine concentrations have little or no increase in muscle creatine after supplementation ( Figure 1). http://www.sciencedirect.com/cache/M...=dGLbVtz-zSkWz (4K) Fig. 1. Higher baseline muscle PCr concentrations are inversely related to the increase in muscle PCr after creatine supplementation (adapted from Rawson et al.[63 and 67]). PCr, phosphocreatine. It has been known for many years that insulin enhances the transport of creatine from the circulation into the skeletal muscle of rats.[56 and 57] Supplement manufacturers exploited these early studies and marketed supplements that combined creatine and simple sugars based on the assumption that the simple sugars would produce a blood insulin spike that would subsequently increase muscle creatine uptake. Several subsequent studies addressed the influence of insulin on muscle creatine uptake in humans by measuring muscle and urine creatine during creatine supplementation with infused insulin, [58] carbohydrate ingestion, [59, 60 and 61] or combined protein and carbohydrate ingestion. [62] Steenge et al.[58] demonstrated that insulin increases muscle creatine accumulation in humans when present at physiologically high or supraphysiologic concentrations. However, the use of insulin by athletes to increase muscle creatine uptake is impractical and dangerous. In two separate studies, Green et al. demonstrated reduced urine creatine losses [60] and increased muscle creatine accumulation [59] in subjects ingesting creatine concurrently with high-dose carbohydrate (≈ 90 g, four times/d). However, these doses of carbohydrate are impractical because of the caloric density (≈ 1400 kcal/d) and poor palatability. More recent studies have examined the effects of carbohydrate and protein combinations [62] and lower doses of carbohydrate [61] on muscle creatine uptake. For instance, Steenge et al. [62] reported that the ingestion of creatine with 50 g of protein and 50 g of carbohydrate results in similar muscle creatine increases as ingesting creatine with approximately 100 g of carbohydrate. Preen et al. [61] established that creatine supplementation combined with 1 g of glucose per kilogram of body mass twice per day increases muscle total creatine 9% more than creatine supplementation alone. שים לב למספר דברים: 1. הגורם העיקרי שמשפיע על ספיגת הקריאטין הוא רווית הקריאטין בגוף מלכתחילה. 2. דרושות כמויות אדירות של פחמימות כדי להגיע לרמות האינסולין הדרושות על מנת שתהיה השפעה. 3. גם כאשר יש השפעה , היא קטנה - שיפור של 9% במקרה שלוקחים גרם גלוקוז פר קילוגרם גוף. יש במחקר עוד פרטים , אני לא נכנס אליהם כי הם לא רלוונטיים ישירות לדיון שלנו. מה עוד יש במוצר? כרום - שהוכח כלא יעיל אצל בני אדם בריאים , רק אצל סכרתיים. יש באתר טענה בנוגע לכך שגלוטמין וטאורין משפרים את הספיגה ולכן הם כלולים ב"פורמולה" אבל לא ברור לי עד כמה זה משפיע , אני אבדוק את זה בכל אופן. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() אגב בנושא...
אני מתלבט גם בין האקסטרים לבין הפרו לאוד, מה שהשתמש במה ממליץ ? כי בערכים שלהם הם דיי דומים.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מעניין היום אמרו לי בחנות דווקא שיה הבדל משמעותי.
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() בקיצור אתם אומרים לא שווה ליקנות תקראטין אקסטרים ?
![]() |
#12 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() אין צורך לשלב סוכר ענבים,כבר הוכח שזה לא יעיל.
פשוט כך כ 5 גרם ביום של קריאטין טהור ושלום על ישראל. אם אתה באמת מחפש משהו יותר חזק לך על ה Noz או אל ה No Expload של Bsn.
![]() |
#15 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
רק חבל שרשמת את המשפט האחרון שהוא יראה את זה יכאב לו הלב:cry_1: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() לא קראתי את התגובות [ראיתי את של משה ואז הבנתי לאן האשכול הולך להדרדר].
קיצר זה קריאטין בן זונה! העלה אותי במשקלים, במאסה, היקפים - הכל! ממש ממש ממש מומלץ! ואל תלך על הלימונה, טעם גרוע. לך על הענבים תקווה שיהיה טוב. אבל ראסמי מה אכפת מהטעם? העיקר התוצאות. אוקיי עכשיו קראתי את התגובות ואכן ציפיתי שכך יהיה. אני אומר לך שתלך על זה, תתקשר לגיל ותשאל אותו מה דעתו על המונו ומה דעתו על האקסטרים. גיל לא ידחוף לך סתם מוצר כי אני אישית רציתי ללכת על הno והוא אמר לי עזוב קודם תנסה משהו יותר פשוט ואל תקפוץ ישר מעל הפופיק. בקטע של המוצרים [ולא רק] גיל גבר לאללה, הוא לא ידחוף לך סתם מוצר העיקר "לעשות עליך קופה". דבר איתו, אל תושפע מהצעות של אנשים בפורום. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
בעבר השתמשתי בקריאטין וראה את התגובה למעלה לא היה מבסוט ממני. כרגע אני עוד כמה ימים מתחיל עם פרה לאוד. בעיקרון פרה לואד עדיף על האקסטרים. זה בדיוק אותה פורמלה רק שידרוגים וליטושים פה ושם - הוספת חומצות אמינו ומשחק עם הכמויות של האמינו. בעיקרון הפרה לואד עדיף על האקסטרים, אבל מכיוון שלא ניסיתי את הפרה לואד אני לא אוכל להגיד לך מה דעתי, אבל אין סיבה שזה לא יהיה אפקטיבי כמו האקסטרים. בהצלחה! ואל תפחדו להתייעץ עם אנשים מהחנות, בשביל זה הם שם! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() רגע סוכר ענבים בדוק לא עוזר לספיגה של הקריאטין בשריר? אם לא אז מה כן עוזר? תודה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Banned
|
![]() על איזה קריאטין אתה מדבר ? אתה לא בחיטוב
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ואכן אינסולין בכמויות גדולות ביותר עוזרים לספפיגת הקריאטין אך מודבר בכמויות שמבחינה פיזיולוגית אינם אפשריים בבנאדם נורמאלי ובריא. תיקח את הקריאטין כמו שהוא עם מים,פשוט תערבב ותשתה הכל בשלוק מהר. למה אני אומר מהר?!אחרי כמה זמן שהקראטין נמצא במגע עם מים או נוזלים בעלי חומציות אחרים הקראטין הופך לקרניטין,אותו רעלן אשר הגוף מסלק בשתן. קח את הקריאטין חצי שעה לפני האימון ומיד אחרי האימון כך סקופי חלבון עם סוכר ענבים ותיהיה בריא ![]()
![]() |