|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
מושעה
כללי:: אחלה גבר
עוסק ב:: עורך דין
|
![]() יאלה נעשה את זה קצר ולעניין
סתאםםם משקל- 90 גובה-175 אחוז שומן יותר מדי בנתיים מטרה חיטוב עד הקיץץ ייאלה בלאגןןןן יאלה תגיבו... אפילו אם לא אהבתם..!!! הלבוייי ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() חכיתי לזה
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() יש מסה אחי..
תן חיטוב לקראת הקיץ תיהיה פיצוץ!
#4 |
חבר פעיל
כללי:: הכיעור בהתגלמותו
עוסק ב:: עד מתי נוב' 09
|
![]() אחי נראה טוב!(מסה..) יאללה חיטוב!
![]()
#5 |
חבר פעיל
|
![]() נראה טוב מאוד.
אם אני לא טועה אתה לא מתאמן\מתאמן חלש מאוד מס' חודשים ארוכים. יש לך עליך מאסה יפה מאוד, ועובי טוב. השאלה אם תצליח לחטב את זה לכיוון ה-12% מבלי לאבד יותר מדי מאסת שריר.
#6 |
חבר פעיל
|
![]() מסה יפה לגובה שלך,תתן חיטוב אחי .
|
![]() |
![]() |
#7 |
מושעה
|
![]() סמוך על אחיך גבר..
|
![]() |
![]() |
#8 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() קודם כל ,תעבוד על הפוזינג , מאוד מאוד קשה להעביר ביקורת נכונה על גוף שלא מוצג כהלכה
שנית,אתה אומנם יחסית מאסיבי ,אבל אני לא רואה איך אתה 90 קילו ,אבל אולי אני מפספס משהו בכל מקרה ,יש אחלה של בסיס,ואחרי החיטוב נוכל לתת לך עצות על מה לעבוד בעליית המסה הבאה כרגע קשה לדעת מה חלש ומה לא ,כי אוף סיזן זה דבר אחד וחיטוב זה משהו אחר ...
#9 |
חבר פעיל
|
![]() יפה מאוד אחלה עובי , ידיים עבות אהבתי מאוד את הגנטיקה בזרועות...מה היקף נוכחי?
חזה עליון צריך שיפור , אולי עם החיטוב זה יראה יותר טוב... נראה די טוב כעיקרון יש מסה די טובה נראה מה ישאר אחרי החיטוב , בהצלחה. |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
hellboy מאסה בתבת זונה אבל לא הבנתי למה מכל התמונות ת'שם בחתימה את ההכי מכוערת. הייתי בטוח שתה נראה כמו המפלצת מלוך -נס, אבל תה נראה סבבה ![]() |
|
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() רואים שיש מסה..מה האחוז שומן שלך?
|
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() פיטמות סוף הדרך אחי...באמת
טרפזים קטלניים..ידיים גם נחמדות..השאר קשה ליראות אתה על אחוז שומן די גבוה, תרביץ חיטוב יהיה טוב בהצלחה אחי |
![]() |
![]() |
#13 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
ומה אתה מדבר אליי כאילו אתה מר אולימפייה... עלק יש בסיס.. יש לך שנה יתרון עליי .. ואני לא התאמנתי איזה חצי שנה בגלל הניתוח.. תודה בכל אופן ![]() |
|
![]() |
![]() |
#14 |
|
![]() הליבויייייייייי מסה חביבה ביותר יש עליך,שתף אותנו בתהליכי החיטוב.
|
![]() |
![]() |
#15 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
אני יודע את ההיקף.. כמה נראה לך ההיקף שלי אחי מהתמונות? |
|
![]() |
![]() |
#16 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() הללבוי הניתח הזה לכמה זמן השבית אותך ממשקולות? ואחרי זה הצלחת לחזור למה שבער? למה אני אולי גם יצטרך לעשות את זה ואמרו חודש מנוחה ללא פעילות וכלום, אבל נראה לי זה שטויות וצריך יותר זמן ):
|
![]() |
![]() |
#17 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
בהזדמנות אני ישים תמונת לפני של הג'ינו אחי... |
|
![]() |
![]() |
#18 | |
מושעה
|
![]() ![]() ציטוט:
![]() וכן צריך יותר זמן.. |
|
![]() |
![]() |
#19 | |
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
היסתכלתי וחיפשתי ,אבל אני לא רואה 90 קילו ,מצטער ,משקל לא אומר הרבה , ובשביל 90 קילו אתה לא כל כך מאסיבי ,אבל יש מסה נחמדה . ושנית ,למה אתה תוקף ?כי אני היחידי בשירשור שהעביר עליך ביקורת ? מה ציפית שזה יהיה חגיגת " בואו ננפח להלבוי את האגו " ? ומי בכלל מדבר אליך "כאילו הוא מר אולימפיה" ,ברגע שאתה מעלה תמונות ,אתה חשוף לביקורת כמו כל אחד אחר ,אל תבכה כשהיא לא לטעמך , וכן ,מה שיש לך כרגע זה בסיס ,זה אחלה בסיס לבנות עליו ,אבל הוא עדיין בסיס אני יכול לשבת ולנתח את הגוף שלך איבר איבר אם אתה רוצה ,ובאמת לתת ביקורת נוקבת ואכזרית ,אבל אני תמיד מעדיף לשפוט את התוצאה הסופית ,ולפי אוף סיזן אי אפשר לשפוט כלום .
![]() |
#20 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
מה אני צריך לחרטט ובקשר לביקורת צודק, אני באמת נתון לביקורת שאני מעלה תמונות אבל יש דבר שאני לא מסכים.. אתה קורא ל90 קילו ו43 ס'מ בייסיפ חם בסיס..!? כאילו פאק מה? יש פה משתמשים בפורום 60 קילו עם 30 ביסיפ שלהם יש בסיס נשמה.. לא יפה להגיד על אחד כמוני שיש לו בסיס.. לא התחלתי להתאמן אתמול חמוד.. |
|
![]() |