|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
עוסק ב:: ליטוף קירות
חדר כושר: הולמס פלייס גבעת שמואל
|
![]() אני מתאמן כבר מפורים,ואני לא רואה תוצאות!
מתמיד,אוכל טוב,יושן טוב,וכלום לא קורה! לא רק שאני לא רואה תוצאות בקטע החיצוני,אלא אני אפילו לא עולה במשקלים!וזה מתסכל אני לא מבין מה קורה... אני אציג פה את תוכנית האימונים שנתן לי המדריך: פשיטת ברכיים,ארבע-ראשי-3 סטים 15 חזרות 80 ליב' לחיצת חזה במוט-3 סטים 12 חזרות 10 לבי' כל צד לחיצת חזה עליון בסמיט משין-12 חזרות 3 סטים 17.5 ליב' כל צד פולי עליון לעורף-12 חזרות,3 סטים 92 ליב' פשיטת כתף בעמידה פולי עליון-12 חזרות 3 סטים,70 ליב' הרחקת זרועות בעמידה לכתפיים-12 חזרות 3 סטים,4 קילו כל צד כפיפת מרפקים בספסל יד קידמית-12 חזרות 4סטים,7.5 ליב' כל צד פשיטת מרפקים בשכיבה-12 חזרות 4 סטים,5 ליב' כל צד. ו...כפיפות בטן אז מה קורה פה?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() תוכנית לכל הגוף? זה מתאים לחודש - חודש וחצי. אני אישית גם כן לא ראיתי שינויים בתוכנית שכזאת בהתחלה. אולי הגיע הזמן שתשדרג ל-ab, תעלה את המשקלים ותוריד את מספר החזרות?
נסה גם לאתגר את עצמך. קל מאוד להתקע פסיכולוגית במשקל מסויים. נסה לעלות כל שבוע-שבועיים את המשקל בקצת - גם אם תעשה פחות חזרות משמעותית, לאט לאט תעלה ותתרגל. צריך לשמור על מומנטום ולא להתקע בשגרה. זאת דעתי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אתה מתאמן קצת זמן... חכה לאט לאט אתה תרגיש ותראה שינויים. אל תסתכל כל יום במראה כי סתם תתסכל את עצמך...
אני מסכים שאולי זה שאתה לא מעלה משקלים זה פסיכולוגי וכדאי שתנסה.
![]() |
#4 |
מושעה
|
![]() אם אתה לא גודל זה סימן שאתה עושה משהו לא נכון או שמיצית את הפוטנציאל הגנטי שלך אני הייתי הולך על האפשרות הראשונה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() תעשה , Hit
ותראה תוצאות. לאיתן הסוס יש מאמר בעברית על זה.