|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() חברה מה זה המילה "סופח נוזלים" אם אפשר הגדרה
תודה |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מושעה
|
![]() קראטין מונו" סופח נוזלים(מיים) לשרירים.מתי שאתה מתאמן הוא גורם לספיחת נוזלים מרובה לשרירים ואתה גם תופס נפח ומקבל כוח באימונים.צריח להתמיד לישתות יותר מהרגיל.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() תיארתי לעצמי רק המונו הוא סופח נוזלים
האקסטרים סופח נוזלים? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
אליאב [קרייסלר] אמר לי שהאקסטרים זה הקריאטין שגרם לו להכי הרבה ספיחת מים, וכולם יודעים שהוא ניסה כל קריאטין שקיים ![]() בכל אופן תקרא את התגובות שלי כאן: http://www.atraf-f.net/or/showthread.php?t=18635 מאוד ממליץ על האקסטרים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() רגע, זה אומר שזה נותן לך לגדול פיזית, ולעלות במשקלים? ואפילו לחטב? כאילו, לספוח את הנוזלים של הגוף ולהראות חטוב?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() ואין הקריאטין מונו של אופטימום?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() זה מראה שהגוף שלך מתמלא בנוזלים כלומר שאתה נהיה יותר גדול עקב הנוזלים וזה מוריד לך את החיטובים בגוף ( לא בצורה קיצונית )
אחרי שאתה מסיים תקריאטין כמה ימים ואתה חוזר לחיטובים שלך + שאתה מקבל עוד " נפח " |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() שהייתי בסייקל קריאטין לא הייתה לי ספיחת נוזלים בכלל.שוב כל אחד והגוף שלו.
![]() |
#10 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() לא הגיוני ! זה לא כל אחד והגוף שלו זה תלוי בחומר שנכנס לך לגוף
אגב הספיחת נוזלים היא לא תראה לך שאשקרה התפוצצת בנוזלים !! בקושי רואים את זה |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הייתה עלייה קטנה בכוח אבל יותר בהתאוששות שימוש של חודש וחצי ככה.
![]() |
![]() |
#13 |
מושעה
|
![]() אחי....,אז מין הסתם משימוש של חודש וחצי אתה לא תיהיה בלון מיים.מדובר על שלושה חודשים ברוטו בשביל ליראות שיש עלייה גדולה של נוזלים.בנוסף לזה אם אתה אומר זה חלבון+קראטין+גלוטמין אז כנראה לא היה שם הרבה קראטין.ולא צרכת הרבה ממנו.זאת עוד סיבה לכך שלא התנפחת...אבל חפיף שיהיה...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() אני צורך קריאטין+גלוטמין+טאורין כבר חודש וחצי גם בערך ויש לי שינוי בכוח בהרבה אבל אני לא יודע עם זה מהקריאטין או מהחלבון או מעוד דברים שאני לוקח..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
מושעה
|
![]() איזה עוד דברים אתה לוקח?
![]() בכל מקרה זה הכל פונקציות...כל מה שאתה עושה,אוכל,יושן,משתמש בתוספים,הכל תורם ועוזר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
מנהל מחלקת התזונה
כללי:: משה גלעדי
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() דיזל , הספיחה של המים מתרחשת דווקא בהתחלה , בזמן שהגוף סופח אליו קריאטין.. אין סיבה שהיא תתרחש בשלב מאוחר.
זה שהיתה רק עליה קטנה בכח מצביע על זה שפשוט לא הרבה קריאטין נספח , לפי דעתי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
בקשר לכוח...יש מצב שאתה צודק.ויש מצב כי באמת הוא עשה שימוש רק של חודש, חודש וחצי..בדרך כלל המתאמנים מדווחים עלייה חדה מאוד בכוח אחרי חודש של שימוש במונו הוא לא נותן בוסת באימונים הראשונים כמו אטיל אסטר ופורמולות אחרות. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
מנהל מחלקת התזונה
כללי:: משה גלעדי
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() אני זוכר מחקרים שדברו על רוויה לאחר 11 יום [עם העמסה או בלעדיה] , אני לא חושב שאמורים להיות שינויים נוספים בנוזלי גוף או "קיקים" בכח לאחר מכן. זה סה"כ קריאטין , אין לזה איזה שהוא מנגנון השהייה. זה עניין של ריכוזים וזהו.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() למחוק
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() חוץ מהקריאטין אני מקפיד על שינה טובה הרבה חלבון הרבה ש"ש ויטמינים ומינרלים וnitric Oxide וקפאין ולא זוכר מה עוד אבל יש שיפור משמעותי אצלי בכוח!
|
![]() |
![]() |