|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
כללי:: בן 40, מענף המסעדנות
עוסק ב:: מנהל מטבח
חדר כושר: קאנטרי דקל
|
![]() אהלן
היות ואני נמצא בחוסר זמן תמידי לאימונים מסודרים רציתי לדעת איזה תרגיל מומלץ לכל חלק בגוף, כדי שביום שאני מתאמן אני יעשה אימון לכל הגוף. תודה |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() בקצרה, כי שאלת שאלה מורכבת
1. העדיפות היא להתחיל מהשרירים הגדולים(חזה, גב, רגליים), משם למשיך לכתפיים ואז ידיים ובטן. 2. העדיפות היא לתרגילים מורכבים(לחיצות למיניהם, ולא לשים פרפר לדוגמא בחזה או פול אובר בגב) 3. כמות הסטים לכל שריר תיהיה נמוכה כי אחרת האימון יהיה ארוך מאוד, 3-6 סטים לשריר גדול, ו3 סטים לשריר קטן(תרגיל בודד) 4. תוכנית לדוגמא, רק תרגילים בלי סטים וטווחי חזרות: לחיצת חזה במוט לחיצת חזה עליון בדאמבלים מתח/פולי עליון חתירה סקוואט כפיפת ברכיים במכונה לחיצת כתפיים כפיפת מרפק בישיבה כנגד משקולות יד לחיצה צרפתית כנגד מוט דאבליו בשכיבה כפיפות בטן
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
ההגיון מאחורי ss, אין עבודה על שרירים חשובים באופן פרטני | מתאמן מתחיל2010 | אימונים | 22 | 29-05-10 13:48 |
צריך לאכול חלבונים בין אימון אנאירובי לבין אימון אירובי | talp | תזונה ותוספים | 14 | 08-12-08 12:08 |
האם חטיף אנרג'י לפני אימון נחוץ? והאם קוטג' אחרי אימון זה בסדר? | BodyKilo | תזונה ותוספים | 2 | 11-02-08 09:16 |
שאלה| מה צריך לאכל לפני אימון ואחרי אימון.. כנסו תבינו | ido:] | תזונה ותוספים | 1 | 06-11-07 08:30 |
ההבדל בין אימון אירובי לאחר אימון משקולות וסתם אימון אירובי? | RoyGush | אימונים | 7 | 18-03-07 22:25 |