|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() 2 שאלות:
1. מישהו יודע למה שפותחים סרט בתוכנה Bsplayer בשביל לראות עם תרגום זה משמיע בלי סאונד (לא שומעים קול בכלל) ושפותחים אותו סרט בwmp שומעים סאונד רגיל. (לא מדבר על כל סרט, רק קבצי וידאו בודדים... מתוך 100 סרטים נניח יש איזה כמה בודדים אתה לא שומע סאונד בbsplayer ואני לא יודע איך להדביק כתובית לwmp ולכן אני צריך לראות תסרט בלי סאונד. 2. בדפדפן של אקספלורר כל מילה שאני כותב באתרים (כולל פה בפורום או בחיפוש של גוגל) יוצא לי גיבריש (אנגלית זה כותב טוב רק עברית כותב גבריש) לעומת זאת בדפדפן של Avant Browser אני יכול לכתוב בכל אתר בעברית וזה יוצא סבבה ולא גיבריש. אשמח לשמוע תשובות ל-2 בעיות שלא מצאתי להם פיתרון זה זמן רב. תודה מראש לעונים (: קבלו במוניטין מראש! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() מוזר הקטע עם ה Bsplayer אני לא זוכר שזה קורה לי
באיזה פורמט של קובץ זה קורה לך?
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() חח איך תיתן לנו מוניטין מראש אם אתה עוד לא יודע מי הולך לענות לך?
בכל מקרה, בקשר לשאלה השניה, תנסה ללכת לview>>encoding ולשנות שם את הבחירה. זה כנראה יסתדר.
![]() ![]() ![]() נתונים התחלתיים: משקל: 76, היקף טבור: 86.5, אחוז שומן: 22% לפני אחרונה אצל גיל (8 ביולי, 2007): משקל: 70, היקף טבור: 79, אחוז שומן: 14% לאחרונה אצל גיל (16 באוגוסט, 2007): משקל: 67.7, היקף טבור: 75, אחוז שומן: 12.5% יאללה עוד קצת כוסעמק. בסוף החיטוב - תמונות, פאטי נחשף. :P סבלנות! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אותו הדבר גם אצלי, הורדתי לפני כמה ימים סרט (300
![]() דרך אגב הסרט הינו AVI. תודה לעוזרים :] |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |