|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() שלום רב,
שמי רונן ואני בן 32 -נשוי ואבא ל 3 אני 1.78 מטר שוקל 115 ק״ג בעברי הייתי שחיף מאוד רזה אבל בשנים האחרונות כנראה בגלל סגנון העבודה שלי (הייטק) וסגנון החיים שלי בכללי הפכתי לענק ![]() עשיתי הרבה דיאטות בשנים האחרונות חלקת עם תוצאות טובות רובם לא. כמובן שגם אלו שהתוצאות היו טובות חזרו להיות רעות אני כבר חודשיים בחדר כושר לפחות פעמיים בשבוע.. התחלתי עם הליכות וריצה אבל לצערי כנראה יש לי חסם בראש וכל מה שקשור לארובי מאוד משעמם אותי לא משנה מה ניסיתי.. זה לא מצליח לתפוס אותי.. מצד שני עבודת כוח משקולות וכו מאוד מעניין אותי ואני מתחבר לזה מאוד בקלות.. הבעיה שלי אני מאמין היא שוב בתזונה שלי.. אחד הבעיות שאני כמו ילד קטן אני בעייתי מאוד באוכל.. אני לא אוכל ירקות כמעט בכלל.. אולי טיפה במוקפץ.. ואני לא אוכל הרבה מאכלים כמו גבינות יוגורטים וכו - בקיצור אני אוכל כמו ילד קטן שניצלים מטוגנים וזבל בעיקר.. ניסיתי ללכת לתזונאית בעבר - מה שלא הוביל למשהו טוב כי אני לא מצליח לעמוד בסגנון האוכל שנותנים לי לאכול.. ומצד שני אני גם לא מצליח לאכול כמו שעתיים או שלוש.. (שוב סגנון העבודה שלי) אם להוסיף לכל זה... בדיקות הדם שלי לא מעודדות ומן הסתם הקולסטרול חוגג ויש לי כבד שומני.. -- אני יודע שזה רע.. הייתי שמח לשמוע אם יש פה עוד משהו עם סיפור דומה לשלי שיכול לעודד או לתת כיוון הבנתי שגם האתר הזה נותן ייעוץ.. בכל מקרה אני אשמח לכל טיפ או הכוונה.. ** ניסיתי לעשות הכל כדיי לשלב סלטים -- לא הולך (רק בשביל אלו שיכתבו לי שאני חייב לנסות) ![]() תודה רבה |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() המצב שלך מורכב לכן לדעתי הכי טוב זה שתלך לאיש מקצוע שיוכל באמת לשבת איתך לעומק לסכם מה המטרות שלך מה אפשר ומה אי אפשר וירכיב לך תכנית אימון ותזונה שמותאמות אליך. היועצים בישראלבודי מעולים (אני לא בייעוץ אבל אני שומע רק תשבוחות עליהם).
![]() |
#3 |
מנהל מקצועי - תוספי תזונה
|
![]() היי שלום לך.
אתה חייב להבין שכדי לחולל שינוי משמעותי ומהותי בחייך כדי להגיע ליעד אתה חייב ליישם את הטיפים וההמלצות. אחרת זה לא משנה מה יגידו לך. אני ממליץ לך לפנות לצוות היועצים של ישראלבודי,הם הובילו אנשים לשינויים מטורפים. מה שטוב ביועצים של ישראלבודי זה שהם יראו את יכולתיך ובקשותיך האישיות וע"פ זה ירכיבו לך את התפריט ותוכנית האימונים. לפרטים נוספים בפורטל- http://www.israelbody.org/%D7%A4%D7%...A2%D7%95%D7%A5 ובטלפון-1599-500-590
![]() |
#4 |
חבר מתחיל
|
![]() תודה לשניכם על התשובות.. אני באמת מתכוון ליצור קשר עם היועצים..
הייתי שמח לשמוע מאנשים שאולי עברו תהליך דומה וקיבלו ייעוץ |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
מנהל מקצועי - תוספי תזונה
|
![]() בלינק שנתתי לך ישנם תמונות לפני ואחרי של אנשים שעברו את התהליך עם היועצים של ישראלבודי.
תוכל לעיין ולראות בשינויים שעברו אנשים אחרים.
![]() |
#6 |
חבר מתחיל
|
![]() כן ראיתי את הלפני ואחרי.. הכיוון שלי זה אולי ל״שמוע״ ממשהו פה שעבר ולא רק לראות תמונות.. כי תמונות זה סוג של פרסומת מן הסתם..
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
היי חדש בעסק אשמח לעזרה | tomermp | אימונים | 3 | 03-07-13 03:41 |
אשמח לעזרה | jammer1 | תזונה ותוספים | 2 | 10-10-10 18:25 |
תפריט שלי, אשמח לעזרה. | .גיא. | תזונה ותוספים | 12 | 15-11-08 21:31 |
תפריט תזונה-אשמח לדעתכם המקצועית בנושא | TAL1983 | תזונה ותוספים | 16 | 22-04-08 19:05 |
אשמח לעזרה | nino | אימונים | 2 | 14-11-07 22:36 |