|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שלום אני הרבה זמן כאן גולש קורא מאמרים וקורא הודעות בפורומים.
למדתי קצת פה ושם על תזונה ורציתי לשאול על תפריט שממש לא ברור לי שראיתי אצל חברה של אמא שלי שמתאמנת בסטודיו C וקיבלה אותו מדיאטנית קלינית: גובה: 168 משקל: 82.4 41% שומן (אני מזכיר שוב, אישה!) וזהו התפריט: בוקר:2 פרוסות לחם קל שליש קופסא גבינה לבנה ירקות עשר:פרי או מעדן/יוגורט צהריים: 4-6 כפות פתיתים/פירה/פסטה/קוסקוס/תירס/קטניות מנה עיקרית אחת ירקות חיים ומבושלים חופשי ארבע: כמו ב10 או פרוסת לחם קל + ריבה ערב:3 פרוסות לחם קל ביצה או טונה בשמן(!!!) 80 גרם או שליש קוספא גבינה עד 5 אחוז ירקות לילה:2 כוסות פופקורן ללא שמן או פרי או מעדן 0 % *להזכיר-לא נגעתי בתפריט אחת הבעיות שלא הבנתי בו היא למה אין שמן "טוב" כמו שמן זית בלילה, אני לא רוצה לערער ולקפוץ כמו חמור בגלל זה חשבתי לשאול קודם פה אז תודה לעוניים |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אהלן,
לא ישבתי לקרוא את התפריט, רק רציתי לציין שהגעת לפורום פיתוח גוף, מרבית החבר'ה פה שעוזרים בעיצוב התפריט, מדובר על תזונת ספורט, שמתאימה למה שמשתמע מכך, (עלייה במסת שריר, חיטוב וכד'). התפריט שהיא קיבלה מתזונאית קלינית, סביר לאחר פגישה איתה והתאמת התפריט באופן אינדיוידואלי לה, ואני לא רואה את הטעם של הפירסום שלו פה. בהצלחה.
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() א.גנבת לי את הכינוי ^__^
ב.זו דיאטנית קלינית שמטרתה להביא תפריטים כאלה לדעתנו זה נראה דבילי אבל חברה של אמא שלך לא מתאמנת כבדה ואם בכלל בטח באה לסטודיו C הזה שאלה כדי לעשות שיעורי עיצוב גוף ואירובי ואין לה למה לאכול 400 גרם חלבון ביום ו"לפתח" שרירים... זו לא המטרה שלה המטרה שלה זה להרזות וזה תפריט סביר לאישה עם הנתונים שלה מה גם שדיאטניות קליניות לא הולכים על הקטע הקיצוני כגון הריבה וגבינות 5% וטונה בשמן בשבילהם זה ברגיל ותאחלס לא צריכים להיות קיצוניים כמו רובנו פה בחיטוב , לא כל אחד שרוט כמונו וטוב שכך... בקיצור אחי זה ברגיל אין מה להתרגש בקשר לשומן איכותי הפופקורן נחשב "שומן איכותי" יחסית מה גם יש אומגה 3 גם בטונה בשמן ותאחלס זהו באמת חבל שאין עוד קצת שומן איכותי אבל אפשר לחיות גם בלעדיו (יש אות וגם במוצרים השוים שהיא רשמה פה אומנם לא הרבה אך יש [גבינה,בשר וכדומה]) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() היא גם מתאמנת,בכל מיני סדנאות שם בסטודיו C.
זה גם נחשב ספורט,לא? אמרתי ואני חוזר-לא בא בביקורת! רוצה רק לדעת אולי יש סיבה לכך,למה השומן מגיע ב"ערב" במקום ה"לילה" לפי מה שקראתי במאמרים באתר שומן טוב בלילה אף יכול לעזור מאוד בשריפת שומן(כדי שלא יכנס למצב של מגננה) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זה שהיא מתאמנת בסטודיו C זה מצויין גם אימא שלי מתאמנת במשהו כזה, פעילות גופנית כזאת בגיל הזה מאוד חשוב לתפקודי הלב - ריאה וכמובן בשריפת קלוריות נוספות כאשר היא שומרת על תפריט מאוזן ורוצה להרזות. הם סה"כ הולכות מזיזות את התחת מצד ימין לצד שמאל וקצת כפיפות בטן, אין פה איזה תפריט מיוחד במינו כמו של ספורטאי שצריך להתאים להם, ותזונאית קלינית זה בהחלט כתובת מצוינת.
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() חחח Mosheb אהבתי ת'ניק..
אממ גמאני מתאמן כחצי שנה בערךך אבל רק בחודשים האחרונים אני משתדל להקפיד יותר על התזונה שלי...ואני רואה תוצאות ברוך ה'.. פשוט חשבתי שהתפריט קצת מוזר לאדע..הרגשה כזאתת לא משנהה תודה על התגובות בכל זאת! |
![]() |
![]() |