|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() שלום לכולם אני צריך תעזרה שלכם היום יש לי מועד ב בתורת החדר כושר עים רו מגן ואני צריך את אזרתכם איך אני רושם תוכנית אימונים ;? דחוף
בסופ הדף אני צריך לרשום תוכנית אימון זו השאלה ליפניך מנוי בין 30 מעומו מאוד בעל ניסיון של 3 שנים שהמתאמן רוצה תוכנית אי בי סי די תוכנית למטרות היפרטרופיה לרשותו עומדות 30 דקות אימון פעמים בשבועה בנה תוכנית אימון מתאמן מתחיל בגלל שמגיעה פעמים בשבועה? 4 סטים לכול קבוצת השרירים |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() Abcd לפעמים בשבוע? זה ברור שמה שהוא רוצה זה לא מה שצריך לתת לו.
הייתי נותן לו fbw רק תרגילים מורכבים . |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() צודק אתה יכול לרשום לי תתוכנית אימונים כמה סטים כמה חזרות איזה תרגילים איזה שיטות אימון כי יש לו רק 30 דקות אח שלי החמור מגיעה פאמים בשבועה
1) חזה לחיצת חזה בשכיבה עים מוט , שכיבות סמיכה 2)רגליים סקווטס ,פשיטת ברכים במכונה יהודית , כפיפת ברכים במכונה יעודית בשכיבה 3)גב בישיבה פולי עליון אחיזה רחבה לחזה , בישיבה משיכה בעמ אות פולי עליון לעורף 4)כתפים הרחכת כתפים עים משקולות יד 5)יד קידמתי כפיפת מרפקים בעמידה עים מוט כפיפת מרפקים בעמידה עים מישקולות 6)יד אחורית פשיטת מרפקים בשכיבה עים מוט פשיטת מרפקים בשכיבה עים מישקולית 7)בטן כפיפות בטן זה בסדר 4סטים לשרירים הגדולים 3סטים לשרירים הקטנים חזרות כמה להביא? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר מתחיל
|
![]() הסדר סבבה התוכנית אימון או לא
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() דבר איתי בפייסבוק אם אתה צריך
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
בן 17 צריך עזרה דחוף דחוף.... | eyal012 | תזונה ותוספים | 0 | 21-04-08 03:36 |
בן 17 צריך עזרה דחוף דחוף.... | eyal012 | תזונה ותוספים | 9 | 20-04-08 20:57 |
שאלה לתלמידים החכמים מביינכם שיודעים לילמוד טוב צריך עזרה !! | snirzaharonz | פיתוח גוף-כללי | 23 | 01-04-08 00:00 |
צריך פירוש מאנשים שיודעים טוב אנגלית | imported_NIR_B | פיתוח גוף-כללי | 9 | 19-01-08 20:33 |
צריך עזרה מאנשים שיודעים לקרוא רוסית | - Idan - | פיתוח גוף-כללי | 10 | 15-01-08 22:05 |