|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() לפני חודש התחלתי שוב להתאמן בתקווה שהפעם זה יצליח
אבל בנתיים מה שהכי שובר אותי זה כמות האוכל שצריך לדחוף כל יום. אני מגיע ל 2500-3000 ביום ויוצא מצב שהבטן שלי תמיד נפוחה כאילו אני בהריון. ואחרי ארוחת צהריים כל דבר שאני מכניס לפה זה מאבק. רק רציתי לדעת אם אני היחידי שלוקח את זה קשה או כולם ככה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() כל מי שבן אדם רזה ומתחיל פעם ראשונה מסה לוקח את זה כמוך.
ככה זה היה לפחות אצלי אבל אחרי מספר שבועות התרגלתי,והנה אני עכשיו בחיטוב ומתגעגע לכמויות אוכל שהייתי טורף
![]() |
#3 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
מה שאני עושה זה משלב גיינר וזה מקל עליי לאכול את כל הכמויות האלה.
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() טוב לדעת שזה לא רק אני.
שקלתי לקנות גיינר, אבל אחרי חיפוש קצר בגוגל הבנתי שממש לא מומלץ למתחילים להשתמש בגיינר. אבקת חלבון לעומת זאת אין בעיה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
נפיחון
|
![]() ציטוט:
אני עובד המון ובכל זאת מוצא זמן לאכול גם. האבקת חלבון מצילה אותי וזה מאוד משתלם לאומת הגיינר. אין לי מושג איפה קראתה את השטות הזאת אבל גיינר זה מושלם למתחילים למרות שלא משתלם כספית. גיינר תוכל להכין גם מאבקת חלבון. תוסיף סקופ אבקה,שיבולת שועל ופירות יוצא פצצה והרבה יותר משתלם מגיינר. אני עד עכשיו נלחם עם תזונה ויוצא לפעמים ששבוע שלם אני אוכל כולה 2000 קלוריות.. חלבון זאת לא הבעיה אלא הקלוריות. קח תצמך בידיים ותמשיך הלאה. בהצלחה גבר. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() תודה איגור על המוטיבציה.
אני אומנם גר באנגליה והמחירים פה של התוספים הם חצי מהארץ אבל אני חושב שבכל זאת אחכה קצת עם הגיינר. אני בהחלט ינסה את מה שאתה הצעת. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
כללי:: BEAST
עוסק ב:: SW,לימודים,עבודה
חדר כושר: B-Sport
|
![]() לא מומלץ מתחילים? מה הקשר בין לזה לבין זה? אתה משלב את זה במקום לאכול כמויות של פחמימות, אתה מרגיש יותר טוב עם זה זה יותר מקל עלייך נספג יותר טוב זה איכותי זה הכל יש לך מקורות שלמים ואתרים שלמים שבנויים על הדבר הזה ומדברים עליו יום ולילה בכל תחומי הפיתוח גם והטעם והבריאות
הדבר הכי טוב שיש כשאני רואה חבר שלי בחדר"כ מנער את הגיינר קרם עוגיות אני מסתכל על הווניל של החלבון רוצה לזרוק אותו מהחלון חחחחחחח אבל... נו מיילא תשמע יש משפט שאני מיישם ושומע כל הזמן בכל מקום : I'm telling you its gonna be easy, but its gonna be Worth it. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר מתחיל
עוסק ב:: חדר כושר,בצפר וכו'..
|
![]() ...**I'm not talling you
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
שובר ועובר או לא שובר ותזדיינו? | hypertrophy | פורום אימוני כוח | 47 | 05-11-10 18:57 |
תואר בחינוך גופני | haimmmm | פיתוח גוף-כללי | 5 | 04-10-08 17:38 |
אולמרט שובר כל שיא של טמטום | Dino Psaras | פיתוח גוף-כללי | 22 | 22-11-07 08:44 |
לגיל גרנות יש תואר במשהו? | papoose8 | פיתוח גוף-כללי | 25 | 31-08-07 15:25 |
הטמטום שובר גבולות | dror | פיתוח גוף-כללי | 18 | 15-07-07 19:04 |