|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() אהלן,
לפני קצת יותר מ3 חודשים התחלתי להתאמן (הייתי מתאמן גם לפני כן אבל לא ברצינות והתמדה) החלטתי קודם לעלות במסה, לקחתי תוכנית של 10 שבועות, אבקות חלבון ותזונה נכונה ובאמת הגעתי לתוצאות יפות מאוד! הבעיה היא שכנראה העבודה שבה אני עובד (פיזית מאוד) והאימונים ביחד יצרו עומס על הברכיים...ונהיה לי שחיקה בסחוס של הברך, או לפי הרופא - Chondromalacia of Patella. אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי בכמה שאלות כי באמת שאני אובד עצות- -הרופא אמר שאני צריך להפסיק להתאמן...וששאלתי עד מתי הוא אמר לתמיד. נכון או לא נכון? האם יש דרך לחזק את הרגליים בלי לאמץ אותם יותר מדי וככה אולי העומס מהברכיים ירד ואני יוכל לחזור להתאמן? -בדיוק עכשיו סיימתי את תוכנית המסה...ואני צריך להתחיל חיטוב אבל כמובן- אסור לי לרוץ ואין באזור שאני גר בו בריכה. איזה עוד דרך טובה יש לחטב בלי לפגוע בברכיים? - לגבי המשך האימונים בעתיד וגם בזמן החיטוב- איך? פשוט להוריד מהתוכנית סקוואטים וכאלה ולעשות רק תרגילים בשכיבה/ישיבה ומתח? תודה רבה מראש! |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
כניסה לחיטוב בזמן פציעה - אפשרי? | NewsPaper | תזונה ותוספים | 1 | 09-04-13 03:16 |
תזונה בזמן פציעה | black | תזונה ותוספים | 1 | 27-08-09 12:52 |
התנהלות בזמן פציעה, מה לאכול ומה לא? | RoyGush | תזונה ותוספים | 4 | 01-04-09 12:01 |
בזמן חיטוב... | מספיק | אימונים | 10 | 27-12-07 00:57 |
מים בזמן חיטוב! | denous | תזונה ותוספים | 13 | 09-12-07 01:38 |