|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() אהלן, אני מתחיל חדר כושר כי יש לי בעיית משקל של 41/2 קילו (גובה 163/4) , בן 17.5 ואני רוצה תוכנית שתעזור לי לעלות משקל, יש לי טיפה פחות משנה לגיוס, פעם ראשונה בחדר כושר (כמו כן אני צריך לדעת באיזה זמנים לאכלו אחרי ולפני ומה. תודה!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() 1. מנוי לחדר כושר יש?
2. תקציב? 3. כמה אתה צריך להעלות?
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() בדיוק נרשם, תקציב למה? ול48 אולי 49 משהו כזה לפחות עד הגיוס.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]() התקציב לאוכל הכוונה.
בינתיים חשוב שתקרא באתר הראשי את ״המריך הראשי לעלייה במסה״ תקרא בנוסף את המאמר שכתבתי פה בפורום אימונים ״כיצד לבנות תוכנית אימונים״ זה חשוב יותר מהכל, ברגע שתדע את מה שכתוב שם נשאר רק ליישם. אז תתחיל מלבנות לעצמך תפריט. תעלה אותו לאתר ותקבל ביקורת, כנל לגבי תוכנית. במידה ויש שאלות אנחנו פה.
![]() |
#5 |
חבר מתחיל
|
![]() אתה יכול להביא קישורים?
אחלה, אוכל לא בעיה יש מי שיעזור ותקציב לאוכל? אוכל לא חסר חח, אבל בגלל המשקל שלי אני לא צריך תוכנית אחרת? ועוד דבר זה אפשרי להגיע למשקל הזה בזמן ? נערך לאחרונה על ידי ericnou, 20-08-13 בשעה 20:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]() אפשרי לגמרי
ולא אי אפשר לינק אני דרך האייפון זה מסורבל. פשוט כנס לאתר הראשי- מאמרים- המדריך השלם לעלייה במסה ובפורום תעשה חיפוש מתקדם- נושאים שנפתחו על ידי יושי מוטו בפורום אימונים
![]() |
#7 |
חבר מתחיל
|
![]() אחלה תודה אחי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר מתחיל
|
![]() אחי יש בעיה זה לא עובד באתר
עריכה: את המדריך כן, את החיפוש לא. נערך לאחרונה על ידי ericnou, 22-08-13 בשעה 02:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
כוח ומסה | abff | אימונים | 7 | 13-10-12 23:17 |
דחוף, ספת כושר מבית canada | guyzu | פיתוח גוף-כללי | 13 | 19-01-11 22:30 |
אני אשאל שוב, האשכול הקודם לא גרר יותר מדי תגובות. - אחוזי שומן ומסה. | Nirdr27 | פיתוח גוף-כללי | 9 | 25-05-09 14:01 |
נפל לידיינו קאסאם קיבינימט, היינו בחוץ בדרך לחדר כושר!!!!!! | פינגווין | פיתוח גוף-כללי | 40 | 29-02-08 14:57 |
לימודים בווינגייט - מדריך כושר. דחוף ביותר. | ThaiB0X | פיתוח גוף-כללי | 30 | 30-07-07 23:55 |