ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > אימונים

אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד..

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 30-07-13, 22:32   #1
BadCat
חבר מתחיל

ברירת מחדל ספרינטים לעליה במאסה.

טוב אז מכיוון שיש לי חרא מכון כושר בסביבה ואני לא באמת יכול לעשות סקוואטים ודדליפטים כמו שצריך
כשלא מאפשרים לי את זה (מבחינתם זה מסוכן והם לא יאפשרו דבר כזה בחיים) אז חסר טעם להשאר
במכון כושר הזה, אני שחיף בצורה רצינית ואם אין לי איך להתאמן כמו שצריך אז לפחות לנסות להתאמן בחוץ. אני מטר 82 בערך, על 62 קילו ואני מחפש להתאמן כמו שצריך לפחות בחוץ לעלות כמה שיותר במאסה.
אני מתאמן 6 פעמים בשבוע, אבל הקטע הוא שבכל יום אני עושה רק תרגיל אחד לכשל.
One Set To Failure.
נניח למשל יום ראשון אני עושה מתח עם כפות הידיים קדימה עד לכמה שאני מסוגל ואני מוציא לעצמי את המיץ. (אני מסוגל לעשות 16, כדאי להוסיף עוד סט כל פעם שאני עובר את ה-15? או שאני אוסיף כל פעם סט כשאני מצליח לעבור את 15, עד שאקבל failure באחד מהם. אם כן אז אפשרי לשלב את זה גם בתרגילים אחרים לא? ככה זה בעצם יבנה יותר שריר (אם חושבים על זה בצורה טכנית...) ואז זה גם יעיל יותר.)
יום שני אותו הדבר רק עם מקבילים.
יום שלישי רגליים, אבל עם רגליים אני מסתבך כי Pistol Squats קצת בעיה לי לעשות מחוסר גמישות וגם בעיה לעשות לאנג'ים על רגל אחת כי כל פעם אתה מנסה להבין איזה מרחק בין הרגל השניה לרגל השניה ופעם אחת יוצא טוב פעם לא, על הפנים.
אז אני רוצה לנסות לשלב גם ספרינטים שיפצו על זה.
ואותו דבר ככה גם יום רביעי, חמישי ושישי.
הקטע שאני לא יודע בדיוק בכמה ספרינטים להשתמש, הריי אם אעשה יותר מדיי ספרינטים במקום לעלות במאסה אני פשוט אשרוף יותר קלוריות שזה בדיוק ההפך מהמטרה.
יש לי תאומים קטנים יחסית לגוף שלי וגם האמות ביחס לשרירי הבייספס והטרייספס שלי.
את התאומים אני מבודד, את האמות לא כי אני חושב שאני נותן בהם כשאני עושה מתח.
עצות? פעמיים בשבוע ספרינטים של כמה מטר? כמה סטים? או כמה שניות? אני זוכר את עצמי עושה ספרינטים של 30 שניות בעצימות מאוד מאוד גבוהה עם 2 דקות מנוחה 3 פעמים ואני לא יודע אם זה היה יעיל במיוחד.

תודה רבה על התשובות.

נערך לאחרונה על ידי BadCat, 30-07-13 בשעה 22:39.
BadCat מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 30-07-13, 23:23   #2
IGOR
נפיחון

הסמל האישי שלIGOR

חדר כושר: k-gym

נראה לך הגיוני שמישהו יקרא את כל זה? למה שלא תקרא קצת מאמרים?
IGOR מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 31-07-13, 10:36   #3
BadCat
חבר מתחיל

קראתי ולא מצאתי משהו בקשר לאנשים רזים... אם זה מומלץ להם.
ומי שמבין בנושא הספרינטים אני חושב שיהיה לו כח לקרוא את כל זה, אם הוא לא דיסלקט או משהו.
ישן 31-07-13, 10:46   #4
nadavmoore
חבר פעיל

קראתי, לא הבנתי איך האימונים שלך קשורים לספרינטים. אתה רוצה מאסה? תהיה בפלוס קלורי, אם אתה עושה ספרינטים תבדוק כמה אתה שורף בספרינטים שלא ייגרום לך להיות בגרעון.
הבעיה שאני לא מבין בסטרייט וורקאאוט ואני לא יודע איך צוברים שם מאסה, אם תעשה תוכנית שכל פעם ההתנגדות גוברת ותהיה על פלוס קלורי אני מניח שתגדל במאסת השריר, תשים לב רק שאתה לא מעלה אחוזי שומן סתם אלא מתחזק !
nadavmoore מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 31-07-13, 14:49   #5
BadCat
חבר מתחיל

כן נדב אבל הבעיה היא שלפעמים השריפת קלוריות בספרינטים כל כך גבוהה שזה בלתי אפשרי להשלים את כל הקלוריות אחריי זה, בגלל זה השאלה שלי היא כאן היא כמה סטים לעשות וכמה זמן ספרינט כי זה נושא רגיש, במיוחד בספרינטים.
האימונים לא קשורים, פשוט סקואטים רגילים לא מספיקים בשביל לאמן את הרגליים כמו שצריך אז אני מחפש לעשות ספרינטים כמו שצריך בשביל לפחות לתת לרגלים קצת משהו להתפרק עליו.
ישן 31-07-13, 15:08   #6
nadavmoore
חבר פעיל

הספרינטים לא יעשו לך כלום לרגליים (מבחינת מאסה) בשלב מסויים הגוף שלך ייתרגל אליהם ולא תהיה שום גדילה היפרטרופית ברגליים אני גם די בטוח שה"גדילה" שכן תהיה מהספרינטים תהיה זניחה.

אם כבר ממליץ לך לעשות קפיצות מהמקום לקופסא או משהו ובשל מסויים לנסות לקפוץ על משקל עליך, זה כבר ישפיע אולי יותר טוב.
http://www.youtube.com/watch?v=TH29NJZ4yCE
ישן 31-07-13, 15:30   #7
BadCat
חבר מתחיל

אין לי אפשרות לעשות את זה על משהו יציב וטוב, ובחוץ יש רק ספסלים נמוכים.
והספרינטים כן מעלים במידה מסוימת את המאסה, אבל יותר חשוב נותנים הרבה כח לרגליים.
ישן 31-07-13, 16:34   #8
nadavmoore
חבר פעיל

כוח לרגליים תקבל מסקוואטים, תעשה ספרינטים בעליה זה הכי טוב שאני יכול להציע.

כמה סטים, תלוי ברמת הכושר שלך. תתחיל מ5 סטים של ספרינט ל50 מטר נגיד ודקה או חצי דקה מנוחה בין לבין
ישן 31-07-13, 16:40   #9
BadCat
חבר מתחיל

כן עליה זאת גם אופציה אבל כמה אירוני אין לי עליות או ירידות באיזור יש לי במרחק 3 קילומטר ממני ולא נראה לי שהגיוני שאעשה 6 קילומטר הולך וחזור.
מה לגביי לאמץ את הרגליים בלי קשר לספרינטים ואז לבצע את הספרינטים כשהרגליים מאומצות? נניח סתם דוגמא לבצע לאנג' על בצורה טובה ולהגיע למצב שמאוד קשה ואז לבצע את הספרינט.
ישן 31-07-13, 17:13   #10
nadavmoore
חבר פעיל

אותו סיפור, גם לגביי ספרינטים יש המלצה לעשות אותם דווקא אחרי סקוואט כבד נגיד. ולא בימים של בין לבין
תגובה