|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]()
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
חדר כושר: הולמס פלייס מבשרת
|
![]() תודה .
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אחלה סרט
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() תודה!
סוף סוף משהו להראות לכל האידיוטים אי שם |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() תודה!!!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אז לא כדאי לאכול בכלל פחמימות? קצת בילבל אותי הסרטון.. במאסה הרי חייב פחמימות בשביל לגדול, לא?
ואם אני בחיטוב כדאי להתנזר לגמריי מפחמימות? או לאכול ארוחה אחת ביום שכוללת פחמימות\פעם בשבוע לאכול הרבה |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אז למה בתפריטים לדוגמא המפרסמים כאן באתר, כתוב לאכול "גבינה דלת שומן"?
אני למשל אוכל קוטג' 1%, עובדתית יש בו פחות קלוריות מאשר ב 5%...
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() תוכל פחממות במסה אבל אתה יודע שאתה עולה גם שומן זה ידוע
עכשיו בחיטוב אתה מוריד פחממות וככה אתה מוריד אחוזי שומן!!!
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() מה הקשר?
דיברתי על אחוזי שומן בגבינה....
![]() |
#10 |
חבר פעיל
כללי:: אור
עוסק ב:: פרטי
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() סוף סוך סרטון נורמאלי.
כל מה שנאמר פה נכון אגב. כל הכבוד. ![]()
"Bodybuilding is not weight and repetitions; it’s resistance and absolute muscle failure. It’s not quantitative; it’s qualitative. It’s more mental than physical. It’s more control than rage. It’s the realization that you can always get bigger..." |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() אקסנדו, לקחת דוגמה מזה לא טובה כי זה קלוריות בודדות וכמויות בודדות כל כך שלא באמת משנות כלום,
מדברים פה על המאקרו של התזונה של בן אדם והאפקט המטאבולי אינסוליני שנגרם על ידי צריכה פחמימות ומהצד השני על מה שקורה שצורכים יותר שומנים מן החי, ומסבירים שחור על גבי לבן למה זה טוב, בניגוד לכל הטבעונים למינהם שלא יכולים לגבות את השיט שלהם
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() הבעיה שהוא לא אומר שום דבר חדש. הוא מצביע על מוצרים שיש בהם הרבה סוכר, קורנפלקס קולה לחם מחיטה מלאה.. סבבה זה מזיק וזה ידוע. מה עם הדגנים הטובים?. אורז חום, קינואה, שיבולת שועל? אין שום התייחסות
אני רוצה לראות סרט שמדבר לעניין ולא סרט שהמסקנה שלו היא שקולה עם צ'יפס ודלי גלידה מול הטלוויזיה זה משמין |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
רוב התפריטים והמאמרים באתר מיושנים ולא מעודכנים, בכל מקרה קוטג' 1 שומן זה לא בריא כי זה מזון מעובד לגמריי , הרי גבינה שמגיעה לאחוז שומן כזה נמוך עברה המון תהליכי עיבוד לא טבעיים כדי להגיע למצב הזה (על זה מדברת תזונת פלאו) בעיקרון גבינות ובשר עם אחוזי שומן גבוהים הם כן בריאים לגוף לעומת מה שנכתב ונאמר בשנים האחרונות. אני גם אוכל קוטג(5 אחוז) כל בוקר, אז אני לא איזה פריק של פלאו או משהו כזה... פשוט זה לגביי הקוטג'. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
חובה לראות - סרטון פשוט הענקקק | Bodybuilder | פיתוח גוף-כללי | 7 | 14-09-07 12:51 |
חובה חובה חובה לראות המרקש בויז :):):):) | דנדין | פיתוח גוף-כללי | 16 | 06-09-07 14:02 |
חחח...חובה, סרטון יפה! | megashape | פיתוח גוף-כללי | 7 | 07-07-07 21:14 |