|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() היי, קניתי 6 ק"ג של הסירייס פרו גיינר אתמול. אני קצת מבולבל לגבי כמויות.
אני יודע שהרעיון הוא להשלים את הדיאטה אז הכמויות יחסיות לכל אדם כביכול. אבל בתכלס אני לא סופר קלוריות, אני פשוט אוכל הרבה, טוב ומסודר. בגיינר הקודם שקניתי (אני לא זוכר את החברה) הייתי לוקח פעמיים ביום 150 גרם, משמע 300 גרם ביום והכל היה סבבה. רשום על גב האריזה שמנת הגשה היא 150 גרם, אבל לא רשום אם נהוג לקחת שתי מנות הגשה ביום. כמה לקחת? אני מפחד לקחת כפול ממה שצריך ולעשות לעצמי נזק, ומצד שני לקחת פחות וסתם לבזבז. מישהו משתמש בזה? כמה נהוג לקחת? אני ממש אשמח לקבל תשובה, תודה! :d |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אפשר לקחת 2 מנות הגשה ביום כומר 300 ג'=8 כפות!
4 כפות=150 זו המנה המומלצת.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
מנהל מקצועי - תוספי תזונה
|
![]() מה שרשום ע"ג המוצר הינו המלצה בלבד.
אתה יכול לקחת פחות ולהנות מאותן התרונות במידה והתפריט שלך נכון. הפרוגיינר של חברת פרובודי הינו מוצר איכותי מאוד. מנה במוצר שווה ל4 כפות שהן 150 גרם. אם אתה זקוק למנה אחת נוספת במשך היום,שלב אותה .
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() התוסף הזה כמו רבים מהתוספים האחרים אמור לסייע לך להגיע לכמות מסויימת של חלבונים, פחמימות, קלוריות וכן הלאה. במקרה שלך מדובר בגיינר ולכן המטרה שלך (ככל הנראה) היא למאזן קלורי חיובי. אם אתה לא סופר קלוריות אף אחד לא יכול להגיד לך אם מנה אחת או שתים או שלוש יספיקו לך, זה שנהוג לקחת מנה אחת או שתים ביום זה לא אומר בהכרח שזאת הכמות האופטימאלית בשבילך, בסופו של דבר הכל מסתכם בסך הקלוריות שלך לכל יום. שורה תחתונה, לדעתי, אם עשית כבר מאמץ והוצאת כסף על התוסף, תספור קלוריות, אני לא אומר על המילימטר אבל שיהיה לך פחות או יותר הערכה מה המאזן הקלוריות הניטרלי שלך וכמה אתה צורך ביחס אליו (פחות או יותר), בהתחלה זה יהיה מעצבן אבל אחרי תקופה מסויימת אתה לא תרגיש את זה, בכל אופן שיהיה בהצלחה!
מדריך חדר כושר (בית ספר למאמנים-וינגיט) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
מר ישראל עד 90 ק"ג ואלוף האלופים של איגוד IFBB לשנת 2014 מר מרכז ומר דרום מקום 1 לשנת 2014
כללי:: סהר לא שחר קיבינימאט!
עוסק ב:: Israelbody+
חדר כושר: Factory אזור
|
![]() בגדול ההמלצות שלנו הם ביום בלי אימון מנת הגשה אחת (4 כפות) במהלך היום,
ביום עם אימון מנה אחת במהלך היום ומנה אחת מיד אחרי אימון. אתה תמיד יכול לבקש מהמוכר הוראות שימוש והוא ידפיס לך דף מסודר שיסדר לך את העניינים.
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
שאלה חשובה לגבי השומן .. | סתמישהו | תזונה ותוספים | 4 | 29-07-10 16:15 |
שאלה חשובה לגבי תזונה | Ben147 | תזונה ותוספים | 9 | 18-02-09 20:29 |
בקשר לבדיקת דם שאלה חשובה | Danielllo | פיתוח גוף-כללי | 8 | 22-02-08 13:46 |
שאלה חשובה לגבי שנת לילה | ofirass | אימונים | 2 | 10-10-07 20:22 |