|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני כבר 7-8 חודשים במסה , עושה תרגילים נכון ויש לי דומס אחריי כל אימון בעיקר בחזה
אף פעם לא קרה לי שלא נתפס החזה אחריי אימון והבנתי שאחריי חודש חודשיים כבר לא נתפסים השרירים זה קורה בעיקר בחזה, בגב לפעמים וביד אחורית לפעמים... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() משקלים? אתה מתאושש נכון? כמה סטים לחזה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
כללי:: אור
עוסק ב:: פרטי
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() בדיוק מה שרשמו?
תרשום לנו את האימון חזה שלך, כולל כמה מנוחה יש לך בין סט לסט, וכמה מנוחה יש לך בין אימון לאימון.... חוץ מזה תרשום גם תפריט של אוכל שנבין אם לגוף חסר משהו...
"Bodybuilding is not weight and repetitions; it’s resistance and absolute muscle failure. It’s not quantitative; it’s qualitative. It’s more mental than physical. It’s more control than rage. It’s the realization that you can always get bigger..." |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
כללי:: האיש והאגדה
עוסק ב:: מייבא נשים מחו"ל
חדר כושר: *****
|
![]() קח אמינו יפתור לך הכל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() לחיצת חזה בסמיט 4*6
לחיצת חזה משקולות 2*8 לחיצת חזה עם שיפוע לעליון 4*10 פרפר 2*12 האמת זה כל הזמן ככה, בזמן האחרון אני מרגיש פחות את החזה אבל עדיין... ומה צריך להיות באוכל שמונע דברים כאלה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() ??????
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
כללי:: אור
עוסק ב:: פרטי
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() מה המשקלי עבודה? ולמה כל כך הרבה סטים????
מתי האימונים שלך על פני השבוע, תוכנית ab? Abc? Fbw? כמה אתה שוקל? מה אתה אוכל? אתה רוצה עזרה, תבקש בצורה הנכונה, בלי פרטים אין דרך לעזור לך... פרט...
"Bodybuilding is not weight and repetitions; it’s resistance and absolute muscle failure. It’s not quantitative; it’s qualitative. It’s more mental than physical. It’s more control than rage. It’s the realization that you can always get bigger..." |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() כבר שנתים וחצי אני בדומס תמידי...מתרגלים
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
חלון הזדמנויות אחריי אימון | Kosher | תזונה ותוספים | 24 | 24-01-13 13:04 |
כל אימון עם דומס האם זה בסדר? | digidigi | פיתוח גוף-כללי | 7 | 21-01-09 20:42 |
[שאלה] - קראטין ואוכל אחריי אימון | bodysh0p | תזונה ותוספים | 8 | 17-11-08 22:32 |
ארוחה אחריי אימון... | StaSus | תזונה ותוספים | 6 | 25-03-08 19:21 |
מותר להתקלח במים חמים ישירות אחריי אימון? | Soprano | אימונים | 16 | 18-02-08 01:01 |