|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() היי,
התחלתי לקחת קריטאין לפני שלושה ימים, וויתרתי על שלב ההעמסה ולקחתי חמישה גרם ביום מ creatin amplified 189 של gnc עבדתי חדר כושר וגם קצת ג'יוג'יטסו, שתיתי הרבה מים ביום כמו שצריך. מיום ליום הרגשתי שאני נהיה יותר כבד, ברמה שאני מתעייף מלעלות במדרגות בבית. כעת אני מרגיש שהרגליים שלי התקשו ממש, בצורה מוזרה שטרם חוויתי ואני עושה ספורט כל חיי. מעבר לעלייה במסה כמובן עקב המים ומסת השריר, למישהו יש מושג מה זה? כמובן שהפסקתי בינתיים לקחת יותר, כי טוב זה לא עושה לי בינתיים תודה מראש, דן |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא ניסיתי קריאטין אף פעם אבל אני יודע שיש הוראות ברורות איך וכמה לקחת. הקפדת על הוראות? אולי יש לך רגישות כלשהי.....?
![]() |
#3 |
חבר פעיל
כללי:: אור
עוסק ב:: פרטי
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() שמע, דבר ראשון הייתי ממליץ לך לבדוק רגישות לכמות גדולה.
קריאטין נמצא בגוף שלנו בין אם נרצה ובין אם לא נרצה. ויש אותו גם בחלק מהמזון שלנו ככה שתמיד הרמות משחקות בגוף. אולי בקריאטין שאתה לוקח יש עוד חומרים? [אני לא מכיר את המוצר עצמו] - ובמידה ויש מה וכמה? ואולי יש לך רגישות לאחד מהם? אישית, עשיתי כבר 4 סבבים של קריאטין בשנה האחרונה. זה לא אמור לגרום לשום תחושה מוזרה, אולי בשבוע של ההעמסה לצימאון חזק אבל זהו- שותים הרבה וזה בסדר. במידה ואתה מרגיש באמת מפורק פנה לרופא דחוף, אתה לא יכול לדעת מי נגד מי פה. בהצלחה ותרגיש טוב גבר.
"Bodybuilding is not weight and repetitions; it’s resistance and absolute muscle failure. It’s not quantitative; it’s qualitative. It’s more mental than physical. It’s more control than rage. It’s the realization that you can always get bigger..." |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
לקחתי עכשיו קריאטין ואני רעב מת | ביג מק | תזונה ותוספים | 4 | 16-11-11 20:39 |
עשיתי היום מכרעיים ואני מרגיש יותר את התחת מאת הארבע ראשי האם זה בסדר ? | masterpeaice | אימונים | 8 | 19-03-09 14:32 |
Ab עברתי היום תוכנית ואני מרגיש ממש לא מסופק | blackbimer | אימונים | 9 | 01-08-08 23:07 |
אני יודע שקריאטין משפר כח, השאלה כמה הוא יהרוס לי את החיטוב ? | senate | תזונה ותוספים | 12 | 16-07-08 03:59 |
אך אפשר לשפר תטעם המגעיל של הקריאטין הטהור ?? | NOS | תזונה ותוספים | 11 | 03-10-06 17:00 |