|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
עוסק ב:: מאמן כושר ומכין את עצמי לתחרות!
חדר כושר: תמיד משתנה
|
![]() הרבה זמן לא פתחתי נושא אז למי שיש פייסבוק!
http://www.facebook.com/profile.php?id=100004283710323 שיכנס יש תמונות ווידאו חדש מאמצה חיטוב שלי !!=] שבוע אש לכולם |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
כללי:: אור
עוסק ב:: פרטי
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() מה הגובה שלך?
"Bodybuilding is not weight and repetitions; it’s resistance and absolute muscle failure. It’s not quantitative; it’s qualitative. It’s more mental than physical. It’s more control than rage. It’s the realization that you can always get bigger..." |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר מתחיל
|
![]() 167 + -
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() הבנתי, נראה מעולה, אפילו בהתאם לגובה אתה לא רחב ודחוס אלא נראה יחסית ארוך.
מה שכן דעה אישית אתה צריך לתת קצת פוש בכתפיים ובחזה. נראה כאילו החיטוב אכל לך חלק נכבד מהבשר שם. ותן איזה תמונה עם יד אחורית וגב מהצד אחי. אבל שוב, נראה אש, אתה חושב להתחרות?
"Bodybuilding is not weight and repetitions; it’s resistance and absolute muscle failure. It’s not quantitative; it’s qualitative. It’s more mental than physical. It’s more control than rage. It’s the realization that you can always get bigger..." נערך לאחרונה על ידי gorneo1, 16-12-12 בשעה 16:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר מתחיל
|
![]() אני חיי חיים של בדי בילדר קרג לא חושב להתחרות !אני כן עושה חיטוב שלה החיים נשאר ל4 שבועותת!!
ממ אבל היה פסדר ותודה בכול מקרה ואני חולק על דעתך על הכפתים!!ושיצא נעשה תמונה גבר של יד אחורית בכול מקרה תודה גבר |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() בכיף אחי, שוב דעה אישית, יש לך מבנה גוף לתחרות אחי, כמו שנאמר פה עוד קצת בשר, [ולדעתי הכתפיים הם מקום טוב כי זה ייתן לך מראה של איש מברזל.]
ואתה צריך ללכת להפציץ בתחרות. בהצלחה.
"Bodybuilding is not weight and repetitions; it’s resistance and absolute muscle failure. It’s not quantitative; it’s qualitative. It’s more mental than physical. It’s more control than rage. It’s the realization that you can always get bigger..." |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר מתחיל
|
![]() עוד עוד עוד
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
קטע ווידאו של האשם מההופעה באשדוד | hachem-01 | פיתוח גוף תחרותי | 2 | 01-05-10 00:36 |
ווידאו | פלקס כשהייה צעיר ! | SiX PACK | פיתוח גוף תחרותי | 12 | 19-12-08 16:07 |
תמונות חדשות מהיום, בהתאם למה שאמרו תמונות ברורות וטובות! תגיבו!! | BlueNinja | גלריות הגולשים | 32 | 22-11-08 17:04 |
תגידו איך אני פותך קובץ ווידאו 3gp (צולם בפלאפון) | SiX PACK | פיתוח גוף-כללי | 12 | 23-11-07 10:53 |
מצ'עמם-כמה תמונות ווידאו | ahtung | פיתוח גוף-כללי | 0 | 30-05-07 21:26 |