|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() ארבעת*
1. קריאטין טהור ABB CREAFORCE 2. קריאטין טהור Champion Nutrition 3. קריאטין טהור Optimum 4. קריאטין טהור של Weider ??? אני פשוט ממש לחוץ להזמין כבר ואני לא בטוח איזה לקחת בנוסף אני קונה גם 4.5 ק"ג סוכר ענבים, זה עוזר לקריאטין להיספג בשריר לפי מה שהבנתי.. תגידו זה לא מסוכן לאכול 12 כפיות של 5 גרם סוכר ענבים ביום? הבנתי שזה מקפיץ את האינסולין, זה יכול לגרום ח"ו לסוכרת? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() לא כל יום, רק בסוף אימון.
אני צורך כל אימון 55 גרם (11 כפות) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אתה לוקח את זה נקי? או עם קריאטין? אני הבנתי שבשלב מעמסה ל5-7 ימים צריך לקחת כפית קריאטין על הבוקר, אחת לפני אימון, אחת אחרי אימון ואחת בלילה ועם כל כפית קריאטין צריך לערבב 3 כפיות סוכר ענבים... אם אני אעשה מעמסה יותר משבוע נגיד משהו כמו שבועיים או יותר, מה יכול לקרות? עכשיו ההפסקה שעושים אחרי איזה חמישה שבועות של שימוש היא הכרחית?
וואלה תודה חברה |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ניסיתי את הקריאטין טהור Champion Nutrition ושל Optimum 2 מוצרים כמעט זהים - עבורי הרגשתי שהצמפיון טיפה יותר חזק לא מאמין בהעמסה - לקחתי כפית לפני אימון - וכפית אחרי אימון (עם השייק) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() קנית את הקריאטין champion 400 גרם או ק"ג? מבחינת המחיר הOptimum יותר משתלם לי כי זה 200 שקל ל600 גרם שיספיקו לי להמון זמן, לעומת זאת ה400 גרם לפי חישוב שעשיתי לא יספיקו ואריזת קילו עולה 270 שקל, אתה בטוח שהצ'מפיון יותר חזק?
ממש אשמח לקבל גם חוות דעת אחרות מעוד גולשים |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יש אנשים שבכלל הקראטין לא משפיע על הגוף שלהם .. לכן אתה לא יכול לדעת בוודאות מה יותר מתאים לך על סמך מישהו אחר,עד שאתה תיבדוק. הקראטין של אופטימום יותר משתלם אתה מקבל 600 גרם במקום 400.. הקראטין של צ'מפיון יספיק לך לאיזה חודשיים משהו כזה. ואין קראטין 400 קילו חחח..
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
עוסק ב:: מדריך חדר כושר ממכללת "גבעת וושינגטון"
|
![]() אני השתמשתי בשני....לא משהו!
על ה-2 אני לא ממליץ לך! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
סבבה אבל בכללי איזה מהם יותר חזק? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני משתמש באופטימום..
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() ואיך הוא אתה מרגיש שינוי בכוח?
נראה לי אני יקנה אותו וזהו אתה מערבב גם כל מנה עם שלוש כפיות סוכר ענבים? |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
שרירים שלך קצת יהיו יותר מנופחים מהרגיל.. ולוקחים כפית אחת ליפני האימון ואחרי האימון של סוכר ענבים. תיקרא פה את המאמר הקצר הזה הוא יענה לך על הרבה שאלות http://www.israelbody.org/Index.asp?...ryID=81&Page=1 ודרך אגב לא לוקחים קראטין ליפני השינה,בשבוע הרישון אתה לוקח כפית ליפני האימון ומיד אחרי ובערב עוד כפית.. תידאג לישתות הרבה מים.
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() ולמשל אם אני רוצה שרירים בחזה, אני צריך להתאמן על שרירי חזה ולקחת קריאטין ככה זה עובד נכון? יעני על כל שריר שאני עובד שם אני אראה את השינוי?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחח...
אויייששששש מאמריםם מאמרים ושוב לך ליקרוא מאמרים.. על תצפה שאני יתחיל להסביר לך הכול טוב ? תעיין כאן בקפידות. http://www.atraf-f.net/or/showthread.php?t=8033 בוא נעשה סדר ליפני שאני עף לישון. הקראטין זה רק תוסף שעוזר לך, זה לא סטרואידים אוקי ? זה רק עוזר לך לפתח כוח ומסת שריר. במידה והתפריט תזונה שלך לא מסודר אתה לא תירא תוצאות.. לכן אתה צריך תפריט מסודר אם אותה כמוט חלבון,פחממות וכו' בכול יום במשך חודש,חודש וחצי. ברגע שאתה לוקח תקראטין הוא עובר לכול השרירים בגוף. אתה רוצה חזה ? אין שום קשר לקראטין. תתחיל להיתאמן נכון על החזה 3-4 תרגילים שונים לחזה שבכל התרגילים השונים יעבוד פעם שריר החזה העליון,פעם התחתון,אמצעי וכו'. טווח חזרות לגדילה במסה נא בין 6-12 חזרות.. היתי מנסה להסביר לך יותר אבל אני גמור ואני עייף. שמע אם אתה רוצה להיתקדם אבל באמת ? קרא קצת מאמרים באתר ותתחיל להבין אך הכול עובד. והכי חשוב יותר מהאימונים שלך זה התזונה,תכין לך תפריט בעל 6 ארוחות ביום.. אבל תעשה את זה אחרי שתיקרא מאמרים לעומק ותבין.. בהצלחה.
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() טוב אחי אני מתחיל לעבוד לפי התפריט לעלייה במסה באתר ואני גם אזמין השבוע גג שבוע הבא את הקריאטין.. עכשיו יש לי שאלה כמה קל' מכילה פרוסת לחם מלא?
לפי התפריט אני צריך לאכול 10 פרוסות לחם מלא ביום!~ זה מטורף חח אבל נתגבר |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
פשוט מאוד מחלקים את זה למשך היום בארוחות שונות, למשל בכול ארוחה שני פרוסות לחם.
![]() |